Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
КВН – це стиль життя

 

 

 

Н. ВАСИЛЬЄВА, начальник управління у справах сім'ї та молоді міської ради, ”Відомості” № 5 від 02.02.2011

КВН по-праву вважається одним з найпопулярніших молодіжних рухів в Україні, і наше місто не є винятком. Завдяки постійної підтримки творчих ініціатив молоді міста, протягом останнього року популяризація розвитку КВНівського руху в місті набула особливого змісту. Так, у березні 2010 року, спільно з лідерами творчої групи «Дніпродзержинськ КВН», проведено Відкритий Весняний кубок КВН Дніпродзержинська, у якому взяли участь команди з різних міст України, зокрема: Київа, Львова, Сум, Кривого Рогу, Дніпропетровська. У вересні 2010 року, в місті пройшов фінал студентської ліги асоціації КВН України, переможцем якого стала команда КВН «Світлофор» Дніпродзержинського державного технічного університету.

В жовтні 2010 року стартував Відкритий чемпіонат КВН м. Дніпродзержинська за участю 14 команд КВН з різних міст України. Сім команд представляють наше місто: «Шо-попало» (ЦПР та ДТ), «Прометей» (ВАТ «ДМКД»), «Необыкновенная» (ЦПР та ДТ), «Малышки» (ДДТУ), «Діти понеділка» (ДКТ), «Післязавтра» (ДДТУ) та «Живой уголок» (ДДТУ). Згідно графіку проведення чемпіонату починаючи з листопада 2010 по березень 2011 року, наприкінці кожного місяця, заплановано проведення фінальних ігор – змагань за звання чемпіона КВН м. Дніпродзержинська.

Перша чверть фінальна гра відбулася 25 листопада 2010 року за участю команд: «Барак на баме» (збірна Дніпропетровськ-Київ), «Необыкновенная» (ЦПР та ДТ), «Прометей» (ВАТ «ДМКД») та збірна міста Кременчук. Друга чверть фінальна гра пройшла напередодні Нового року – 22 грудня 2010 року, в якій взяли участь команди: «Живой уголок» (ДДТУ), «48 розмір» (збірна м. Кривий Ріг), «Не формат» (збірна м. Кривий Ріг), «Дети понедельника» (Дніпродзержинський комерційний технікум). 26 січня 2011 року відбулася третя чверть фінальна гра за звання чемпіона КВН міста за участю команд: «Жетон» (збірна м. Дніпропетровськ), «Післязавтра» (економічний факультет ДДТУ), «Малышки» (ДДТУ), «Шо-попало» (ЦПТ та ДТ), «Аржанова, 12» (збірна м. Дніпропетровськ) та команда «С умыслом» (збірна м. Суми).

Всі команди намагались продемонструвати свій власний стиль виконання, вразити глядачів та журі оригінальністю постановки, акторською та виконавською майстерністю, артистизмом виконання та гумором. Але, нажаль, до півфіналу ввійшли не всі команди. Півфіналістами стали команди: «Необыкновенная»; «Барак на Баме»; збірна м. Кременчук; «Не формат»; «Живой уголок»; «48 розмір»; «Післязавтра»; «Малашки»; «Шо-попало»; «Аржанова, 12»; «С умыслом» та команда «Прометей».

Протягом лютого-березня 2011р. заплановано проведення півфінальних ігор – змагань за звання чемпіона КВН м. Дніпродзержинська.

Фінал чемпіонату заплановано провести наприкінці квітня 2011 року, і немає жодних сумнівів, що до фіналу потраплять найдотепніші, найкмітливіші, найобдарованіші майстри сценічного гумору та жартів, для яких КВН – це, перш за все, стиль життя.