Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
У справі наведення чистоти – не повинно бути сторонніх спостерігачів
В.Буланов, газета «Відомості» №7 від 16 лютого 2011 року
 
На минулому тижні відбувся черговий інспекційний об’їзд міської території представниками виконавчої влади на чолі з першим заступником міського голови К. Гузенком. Такі поїздки, що проводяться регулярно, за участю керівників районів, комунальних підприємств, засобів масової інформації, є важливою складовою активної роботи по приведенню міста в належний санітарний і естетичний стан, що здійснюються за ініціативою міського голови С. Сафронова у рамках масштабної програми «Будуємо новий Дніпродзержинськ».
Маршрут поїздки включав всі райони міста – від Романкового до Соцміста. Особлива увага була приділена якості виконання комунальними підприємствами робіт з обрізання дерев і чагарників, прорідження зелених зон вздовж доріг, прибирання сміття і стихійних звалищ, реконструкції зупинок пасажирського транспорту. Особливо радикальні зміни на краще учасники поїздки побачили на трамвайній зупинці ДДРЕС. Споруджений у середині минулого століття, кам’яний павільйон на цій зупинці є найстаршим з подібних об’єктів у місті. Донедавна він мав дуже непривабливий вигляд, нині ж зусиллями комунальних служб зупинку повністю оновлено.
– Не повинні залишатись сторонніми спостерігачами у загальній справі наведення у місті порядку і представники малого та середнього бізнесу, – наголосив К. Гузенко. Власники комерційних об’єктів, розташованих біля транспортних зупинок того дня отримали сувору вимогу – невідкладно забезпечити благоустрій прилеглої території, подбати про зовнішній вигляд фасадів. Турбота про чисте і впорядковане місто – має стати справою кожного громадянина.