Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Весна – це оновлення і чистота

 

Відомості” № 10 від 09.03.2011


В перший день весни відбувся черговий інспекційний об’їзд міста представниками виконавчої влади Дніпродзержинська на чолі з першим заступником міського голови Костянтином Гузенком. Адресами об’їзду стали пл. Визволителів, проспект Ювілейний, райони лівобережжя та Дніпробуду. Роботи по благоустрою цих територій було розподілено між комунальними підприємствами міста та районами.

Як повідомив К.Гузенко, вся територія буде приведена у належний санітарний вигляд. Зусилля «Зеленбуду» та частково Баглійського району будуть спрямовані на наведення належного стану пр. Ювілейного. Там планується на протязі двох тижнів провести комплекс робіт, який буде включати в себе підрізку, знос аварійних дерев, розчищення території від заростей, реставрацію і оновлення загорожі, вздовж дороги.

У Дніпровському районі було розділено території між комунальними підприємствами з уточненням графіків робіт з їх благоустрою. Більшу частину робіт, а саме, – по пр. Перемоги, всі з’їзди з мостів бере на себе місто. Підрозділи «Зеленбуду», та «Дорожника» будуть систематично прибирати ці території. Територія, що залишилася, керівництвом Дніпровського району буде розподілена між приватними підприємцями. К.Гузенко, висловив впевненість що територія міста до літа буде приведена в належний стан.