Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Підтримати наших дітей!

 

Газета “Відомості” № 10 від 09.03.2011

                                                                                                                           Служба у справах дітей міської ради

Щиро вдячні всім, хто взяв участь у благодійних акціях, які проходять в місті за ініціативою служби у справах дітей міської ради «Я хочу допомогти». Це звернення до тих, хто має намір діяти рішуче, готовий стати нашим другом і меценатом, хто не байдужий до чужого лиха.

Дніпродзержинськ – наш рідний край, наша спільна домівка. Звичайно, діти – це окрема категорія мешканців міста, попереду у кожного з них – ціле життя, сповнене радощів та відкриттів. Від нашого вміння виростити щасливих дітей, повноцінних та гармонійних особистостей, залежить наш майбутній добробут, розквіт рідного міста.

Будь-який внесок і допомога, зроблені від щирого серця, не залишаться марними – можливо, допомога, надана вже сьогодні, врятує дитину від відчуття самотності та образи на всіх за своє знедолене дитинство.

Звертаємо увагу, що банківський рахунок служби у справах дітей міської ради для зарахування грошової допомоги має цільове призначення, а саме: на «обладнання дитячого будинку сімейного типу», «допомога дітям пільгових категорій» (придбання шкільного приладдя, іграшок, продуктів харчування тощо), «на оздоровлення дітей пільгових категорій», надання цільової матеріальної допомоги конкретній дитині або сім'ї, яка цього потребує. Кожен внесок, навіть, на ваш погляд, невеликий – долучиться до того, щоб жодна дитина не відчула себе забутою та покинутою.

Перелік підприємств і організацій, які внесли благодійний ресурс до служби у справах дітей міської ради протягом 2010 року: ВАТ «Баглійкокс», ВАТ «ДніпроАЗОТ», ПАТ «ХайдельбергЦемент Україна»; Партія регіонів, політична партія «Фронт змін», приватні підприємці міста.

Більш детальну інформацію щодо тих, хто потребує допомоги, можна отримати в службі у справах дітей міської ради за телефонами 53-50-71, 3-85-16 або за адресою: вул. Москворецька, 19.

Надати допомогу ви зможете, перерахувавши кошти за наступними реквізитами та вказавши призначення платежу:

р/р 35421009001870

ідентифікаційний код 23928331

УДКУ у Дніпропетровській області МФО 805012

Призначення платежу: допомога для дітей пільгових категорій.

Також свій внесок ви можете зробити любим іншим, зручним для вас способом, у вигляді товарів, надання послуг тощо. Звіт про використання ваших благодійних коштів, приладдя ви зможете отримати безпосередньо в службі у справах дітей міської ради.

Дякуємо за підтримку і взаєморозуміння!