Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ В ДНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ
ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ В ДНІПРОВСЬКОМУ РАЙОНІ
В.Замша, заступник голови Дніпровської районної у місті ради,
газета  “Відомості” № 11 від 16.03.2011
 
Роботи з благоустрою території, як всього міста, так і Дніпровського району, продовжують набирати обертів.
Головою Дніпровської районної ради О.В. Саусем затверджено графік проведення робіт з благоустрою території району. Визначено обсяг робіт, терміни їх виконання та перелік організацій, установ району, яким доручено реалізацію затверджених заходів.
Першим весняним десантом стало проведення 12 березня суботника за участю працівників структурних підрозділів виконавчого комітету Дніпровської районної ради та активу районної організації Партії регіонів. Забезпечено прибирання від сміття території скверу по проспекту Маршала Жукова та паркової зони по вул. Визволителів (9 мікрорайон).
Закликаємо мешканців Дніпровського району організувати та забезпечити приведення в належний стан дитячих та спортивних майданчиків, квітників та палісадників у прибудинкових територіях. Впевненні, що ці роботи будуть проводитись при активній участі органів самоорганізації населення району та депутатського корпусу. Така спільна праця в Дніпровському районі є вже доброю традицією і надалі буде системною та постійною.