Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Олександр Вілкул: «Цього року в області буде збудовано та відремонтовано до 1,7 млн квадратних метрів доріг»

 

Опубліковано на веб-сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації

Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул заявив, що в 2011 році в області буде побудовано і відремонтовано майже 1,7 млн квадратних метрів доріг. Про це він повідомив 21 березня, підбиваючи підсумки першої річниці свого перебування на посаді губернатора області.

«Зокрема, 320 тисяч квадратних метрів це Південний обхід Дніпропетровська, який будуватиметься з «нуля», підкреслив він.
Також, за словами губернатора в цьому році буде здана в експлуатацію школу в с. Михайлівка Синельниківського району на 200 учнів. «Це навчальний корпус, їдальня, спортзал і стадіон», зазначив він. За його словами, фінансування будівельних робіт здійснюється з держбюджету. Школа обслуговує три села Михайлівку, Павлівку і Василівку.
Крім того, Олександр Вілкул зазначив, що цього року буде відкрито 21 дитсадок і створено 26 навчально-виховних комплексів по типу «дитсадок-школа». А для сільських шкіл буде придбано 30 шкільних автобусів, чим буде повністю вирішене питання безкоштовного підвезення до шкіл усіх дітей області, які проживають на селі.
У літній період губернатор пообіцяв оздоровити всіх дітей-сиріт області.
А в дитсадках міст Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг, Жовті Води, Марганець, Нікополь, за його словами, в поточному році будуть встановлені системи доочистки води.