Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Насамперед – відповідальність перед виборцями
Насамперед – відповідальність перед виборцями
В. Буланов, газета «Відомості» №13 від 30 березня 2011 року      
                                            
В суботу, 28 березня, в музеї історії міста відбулась ХІ конференція міської організації Партії регіонів. За традицією, перед початком засідання, керівник організації, міський голова С. Сафронов вручив посвідчення тим, хто нещодавно вступив до її лав. Вітаючи їх з цією подією, Станіслав Олександрович відзначив, що на нинішньому етапі головна увага приділятиметься не стільки кількісному зростанню організації, яка на сьогоднішній день об’єднує 8887 членів, як якісному. З тим, щоб міський осередок ПР поповнювався людьми фаховими, авторитетними, які мають активну життєву позицію, чіткі політичні орієнтири і реально можуть щось зробити для покращення життя земляків. Також С. Сафронов передав головному лікарю міської дитячої лікарні, депутату міської ради І. Краюшкіній масажний пристрій для відділення реабілітації дітей-інвалідів. Кошти для його придбання були зібрані на благодійному концерті дитячого хору у костьолі, організованому директором музичного училища І. Великодною і групою депутатів міськради.
Потім С. Сафронов доповів делегатам конференції про ситуацію, що склалась у місті, починаючи від переконливої перемоги Партії регіонів на місцевих виборах у листопаді минулого року. Причому акцент доповіді був зроблений не на політичних аспектах, а на актуальних проблемах життєдіяльності міста, конкретних кроках міської влади щодо їх вирішення. «Виконання передвиборних обіцянок – це наша відповідальність перед виборцями, які нас підтримали. І ми маємо всі необхідні і достатні умови для їх реалізації», – підсумував С. Сафронов. Також мер нагадав слова губернатора О. Вілкула: пора переходити від критики дій попередників до аналізу власної діяльності.
І такий аналіз міським головою був зроблений. Він детально розповів про прийняття і реалізацію у місті масштабних програм у галузі містобудування, благоустрою, розвитку житлово-комунального господарства, зокрема озеленення, ремонту доріг, розвитку околиць, тощо. Серед пріоритетів партійної організації, які цілком співпадають з лінією міської влади – підтримка молодіжних ініціатив, соціальний захист ветеранів.
– Певні зрушення вже очевидні, але це – лише привід подвоїти наші спільні зусилля, наполегливу роботу по розбудові нового міста, нової сучасної Дніпропетровщини, – підсумував С. Сафронов. Після обговорення доповіді учасники конференції обрали делегатів на XVIII обласну конференцію Партії регіонів. На цьому робота першого етапу конференції завершилась. Наступний етап вирішено провести після з’їзду Партії регіонів, який відбудеться у Києві.