Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
І вир життєвої ріки покличе вас, випускники!

 

 

газета "Відомості" № 22 від 01.06.2011

Нині в багатоголосся політичних, соціально-економічних проблем і турбот вривається дзвінка нота свят «Останній дзвоник та Випускний-2011».

Випускники середніх загальноосвітніх шкіл міста, отримавши атестат зрілості і напутні побажання вчителів, батьків, наставників крокуватимуть у цей складний світ у пошуках Добра, Істини, Любові та Щастя.
На урочистості з нагоди завершення навчального року завітали і депутати міської та районних рад від Партії регіонів, вручили випускникам подарунки та привітання від Олександра Вілкула, голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації, голови обласної організації Партії регіонів.
Подарунки, квіти, побажання щасливої долі лунали в цей день на шкільних подвір’ях. Станіслав Сафронов, міський голова, голова міської організації Партії регіонів привітав учнів гімназії № 11 та вручив цінний подарунок – спортивний інвентар. Перший заступник міського голови, голова Дніпровської районної організації Партії регіонів Костянтин Гузенко відвідав середню школу № 26 та вручив телевізор.
Дорогі випускники! Хай кожен з вас займе гідне місце в житті, а всі ви виправдаєте довіру старшого покоління, яке хоче бачити вас сильними, мужніми та здоровими. Нехай для вас буянять квіти червня, вітаючи перший крок у доросле життя.