Розпорядження селищного голови від 01.07.2011 №71 -р "Про внесення змін до посадових інструкцій та затвердження розподілу обов'язків і посадових інструкцій працівників селищної ради та її виконавчого комітету"
УКРАЇ НА
Селищний голова
смт Карнаухівка м. Дніпродзержинська
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
01.07.2011   №71 -р

Про внесення змін до посадових інструкцій
та затвердження розподілу обов'язків
і посадових інструкцій працівників селищної
ради та її виконавчого комітету

     На виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації», враховуючи розпорядження селищного голови від 30.06.2011 №70-р «Про забезпечення доступу до публічної інформації у Карнаухівській селищній раді та її виконавчому комітеті», керуючись   ст. ст. 42, 59 Закону України "'Про місцеве самоврядування в Україні",
ВИДАЮ РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
1. Унести зміни до посадових інструкцій відповідальних посадових осіб Карнаухівської селищної ради та її виконавчого комітету, діяльність яких буде пов'язана із забезпеченням доступу до публічної інформації, а саме: секретаря селищної ради, керуючого справами виконавчого комітету, головного бухгалтера та спеціаліста II категорії (з питань діловодства) виконавчого комітету Карнаухівської селищної ради, виклавши їх у редакції, що додається.
2. Затвердити   розподіл   обов'язків   між   селищним   головою,   секретарем селищної ради та керуючим справами виконкому селищної ради згідно з додатком.
3. Затвердити     посадові     інструкції    працівників    виконавчого     комітету Карнаухівської селищної ради (додаються).
4. Установити, що у разі відсутності:
-         селищного голови обов'язки виконує секретар селищної ради;
-         керуючого   справами   виконкому,   головного   бухгалтера,   спеціалістів    II     категорії    виконкому    здійснення    повноважень    забезпечується відповідно до наказів селищного голови.
5. Розпорядження селищного голови від 01.02.2008 №12-р «Про затвердження розподілу обов'язків між селищним головою, секретарем селищної ради та керуючим   справами   виконкому   селищної   ради   і   посадових   інструкцій працівників селищної ради та її виконавчого комітету» вважати таким, що втратило чинність.
6. Організацію виконання даного розпорядження та контроль залишаю за собою.
 
Селищний голова                                                                           Т. В. Фріске