Оголошення конкурсу на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування
ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ (ОРГАНІЗАЦІЙ)
 
          Управління транспорту та зв’язку міської ради оголошує Конкурс на визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.
          Конкурс по визначенню робочого органу проводиться відповідно до ст.44 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 зі змінами і доповненнями.
          Документи для участі у Конкурсі приймаються щоденно (крім суботи та неділі) до 26.09.2011 (включно) за адресою: м.Дніпродзержинськ, вул.Москворецька,14а.
          Інформацію про умови та порядок проведення Конкурсу разом з бланками заяв можна отримати за адресою: м.Дніпродзержинськ, вул.Москворецька,14а, управління транспорту та зв’язку міської ради з 25.08.2011 по 25.09.2011.
          Конкурс відбудеться в приміщенні управління транспорту та зв’язку міської ради 26.09.2011.
          Початок проведення конкурсу о 10.00 годині.
          Реєстрація учасників конкурсу з 09.00 годин.
          Умови участі в Конкурсі:
У Конкурсі можуть брати участь підприємства (організації) що мають фахівців у галузі автомобільного транспорту, матеріальні ресурси та технології, досвід роботи не менше 3 років з питань організації пасажирських перевезень автомобільним транспортом, а також відповідають даним вимогам проведення конкурсу.
Не допускаються до участі в Конкурсі підприємства (організації), які надають послуги з перевезень пасажирів, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.
1. Для участі у Конкурсі претендент подає такі документи:
1.1. Заяву по установленій формі на участь у Конкурсі, в якій вказуються назва, адреса та реквізити підприємства (організації).
1.2. Копію Статуту підприємства (організації) чи доповнень до Статуту, що підтверджують досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень.
1.3. Копію свідоцтва про державну реєстрацію;
1.4. Цінові пропозиції, щодо підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, а саме:
- підготовка матеріалів для проведення конкурсу;
- технічне забезпечення конкурсу;
- підготовка інформаційних матеріалів для членів конкурсного комітету;
- організація перевірки достовірності одержаної від перевізників-претендентів інформації;
- розміщення інформації про об'єкти конкурсу та умови конкурсу в засобах масової інформації;
- аналіз та оцінка відповідності інформації поданої перевізниками-претендентами перевізника-претендента умовам конкурсу;
- підготовки паспортів автобусних маршрутів;
- підготовка матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.
2. Подання документів на Конкурс припиняється після закінчення кінцевого терміну. Документи, які надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.
3. Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються претендентам із зазначенням причин.
4. Претендент може відкликати заяву на участь у Конкурсі до дня проведення конкурсу.
5. Конкурсний комітет, Організатор має право організувати комісійну перевірку (із залученням відповідних фахівців) достовірності представлених претендентом документів відповідно до чинного законодавства. У випадку, якщо подана інформація недостовірна, претендент до участі в Конкурсі не допускається.
Телефони для довідок з питань проведення конкурсу: 3-05-11.
Електрона адреса: transport_mr@mail.ru
 
 
 
Головний спеціаліст, на якого
покладено виконання обов’язків
начальника управління транспорту
та зв'язку міської ради                                                           О.Є.ЮРГА