Рішення селищної ради від 29.09.2011 № 79-8/УІ "Про роботу міського автотранспорту та заходи по покращенню пасажирських перевезень у селищі Карнаухівка"
 
У К Р А Ї Н А
КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.
Чергова восьма сесія VІ скликання
РІШЕННЯ
 
29.09.2011 року № 79 - 8/VІ
 
Про роботу міського
автотранспорту та заходи
по покращенню пасажирських
перевезень у смт Карнаухівка
 
            Заслухавши і обговоривши інформацію головного спеціаліста управління транспорту та зв’язку Дніпродзержинської міської ради Філімоненко О. В. та доповідь спеціаліста виконкому селищної ради з питань благоустрою Курєнкової Т. В., керуючись статтями 26, 42, 46, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Інформацію головного спеціаліста управління транспорту та зв’язку Дніпродзержинської міської ради Філімоненко О. В. та доповідь спеціаліста виконкому селищної ради з питань благоустрою     Курєнкової Т. В. прийняти до відома.
 
2. Відмітити роботу міського автотранспорту з пасажирських перевезень   у селищі Карнаухівка як незадовільну.
 
3. Управлінню транспорту та зв’язку міської ради спільно зі спеціалістом виконкому селищної ради Курєнковою Т. В. посилити контроль за дотриманням графіку руху (вранці та ввечері) пасажирського автотранспорту в селищі Карнаухівка та проводити контрольні перевірки не рідше 1 разу на місяць.
 
4. Висловити подяку від депутатського корпусу Карнаухівської селищної ради директору КП «Трамвай» Гладких С. В. за надання додаткового автобуса ПАЗ для перевезення мешканців селища зі строгим дотриманням паспорта маршруту. З метою зняття соціальної напруги просити Гладких С. В. про обов’язкове дотримання паспорта маршруту № 3 мікроавтобусами КП «Трамвай» (кінцева зупинка – вул. Барикадна).
 
5. Просити управління транспорту та зв’язку міської ради переглянути договірні відносини з перевізниками шляхом укладення додаткових угод для забезпечення перевезення мешканців селища у вечірній час (20.30, 22.30, 23.30) та збільшення кількості автобусів на маршрутах.
 
6. При укладенні договорів з перевізниками Карнаухівська селищна рада обов’язково повинна виступати третьою стороною.
 
7. Просити власників маршруту № 6 змінити графік роботи автобусу «Богдан» щодо відправлення з кінцевої зупинки «Чайна»  о 7.00 (а не  о 8.00).
 
8. На чергову сесію запросити першого заступника міського голови     Гузенко К.О. та начальника управління транспорту і зв’язку для вирішення невідкладних питань по поліпшенню транспортного сполучення смт. Карнаухівка з м. Дніпродзержинськ.
 
9. Організацію виконання даного рішення покласти на спеціаліста ІІ категорії  виконкому селищної ради Курєнкову Т. В., контроль - на постійну комісію селищної ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології   (Ясюк В. А.).
 
 
 
Селищний голова                                                                                Т. В. ФРІСКЕ