Рішення селищної ради від 29.09.2011 № 86-7/УІ "Про надання повноважень Курєнковій Т. В. складати протоколи про адміністративні правопорушення"
У К Р А Ї Н А
КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.
Чергова восьма сесія VІ скликання
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
29.09.2011 р. №  86 - 8/VІ
 
Про надання повноважень Курєнковій Т. В. складати протоколи про адміністративні правопорушення
 
         З метою підвищення результативності роботи по благоустрою селища та згідно п. 2 ст. 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, керуючись статтями 26, 38 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Надати спеціалісту ІІ категорії виконавчого комітету Карнаухівської селищної ради (техніку з благоустрою) Курєнковій Тетяні Вікторівні право складати протоколи про адміністративне правопорушення.
 
2. Організацію виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Карнаухівської селищної ради,  контроль на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології (Ясюк В. А.), постійну комісію з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями, засобами масової інформації, правової політики, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, мандатну та депутатської етики (Мірзоєва Я. Г.).
 
 
 
Селищний голова                                                                         Т. В. ФРІСКЕ