Рішення селищної ради від 29.09.2011 № 95-8/УІ "Про звернення депутатів селищної ради щодо включення плану соціально-економічного розвитку селища Карнаухівка до обласної програми соціально-економічного розвитку Дніпропетровської області"

 

У К Р А Ї Н А
КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.
Чергова восьма сесія VІ скликання
 
 
Р І Ш Е Н Н Я
29.09.2011 р. №  95 - 8/VІ
 
Про звернення депутатів селищної ради щодо 
включення плану соціально-економічного розвитку
селища Карнаухівка до обласної програми 
соціально-економічного розвитку Дніпропетровської області
 
      У зв’язку зі зверненням депутатів Карнаухівської селищної ради про необхідність включення плану соціально-економічного розвитку селища Карнаухівка до міської програми соціально-економічного розвитку м. Дніпродзержинська та до обласної програми соціально-економічного розвитку Дніпропетровської області, керуючись статтями 25, 26, 30, 46, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Звернутися до Дніпродзержинської міської ради та Дніпропетровської обласної ради щодо включення плану соціально-економічного розвитку селища Карнаухівка до міської програми соціально-економічного розвитку м. Дніпродзержинська та до обласної програми соціально-економічного розвитку Дніпропетровської області.
2. Звернутися до Дніпропетровської обласної асоціації органів місцевого самоврядування з проханням про надання допомоги по вирішенню цього питання.
3. Голові селищної ради Фріске Т. В., постійній комісії з питань соціально-економічного розвитку селища, бюджету та фінансів та секретарю селищної ради Бабію А. І. розробити Програму соціально-економічного розвитку селища Карнаухівка на 2012-2015 р. р. з урахуванням плану соціально-економічного розвитку селища.
4. Організацію виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет селищної ради,  контроль -  на постійні комісії селищної ради.
 
 
Селищний голова                                                                         Т. В. ФРІСКЕ