Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 30.11.2011 "Про внесення змін до рішення Карнаухівської селищної ради від 29.04.2011 № 44-6/УІ «Про надання Іщенко-Журавель М. О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою: смт. Карнаухівка, перехрестя вулиць Кірова та Кооперативна»
У К Р А Ї Н А
КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
Чергова дев’ята  сесія VІ скликання
                                                           Р І Ш Е Н Н Я                                             Проект
30.11.2011 №     - 9/УІ
 
Про внесення змін до рішення Карнаухівської селищної ради від 29.04.2011 № 44-6/УІ «Про надання Іщенко-Журавель М. О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою:  смт. Карнаухівка, перехрестя вулиць Кірова та Кооперативна»
 
       Заслухавши інформацію спеціаліста виконкому Карнаухівської селищної ради Курєнкової Т. В., розглянувши заяву та подані документи громадянки Іщенко-Журавель М. О. про виділення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки) у межах норм безоплатної приватизації, враховуючи нові дані топо-геодезичної зйомки, керуючись ст.ст. 116, 118, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про благоустрій», ст.ст. 26, 31, 33, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування  в Україні”, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
        Рішення Карнаухівської селищної ради від 29.04.2011 № 44-6/УІ «Про надання Іщенко-Журавель М. О. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою: смт. Карнаухівка, перехрестя вулиць Кірова та Кооперативна» викласти у наступній редакції:
1. Громадянці Іщенко-Журавель Марині Олександрівні, яка мешкає за адресою:   проспект Комсомольський, буд. 29, кв. 98, м. Дніпродзержинськ, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно  у власність земельної ділянки приблизною площею 0,10 га за адресою: смт. Карнаухівка,       вул. Кооперативна, буд. 14 а для ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).
Громадянці Іщенко-Журавель М. О. замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати його Комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою на території м. Дніпродзержинська.
2. Встановити термін дії рішення – один рік з моменту набуття ним чинності.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології 
(Ясюк В. А.).
 
Селищний голова                                                  Т. В. ФРІСКЕ