Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 30.11.2011 "Про надання Шеховцову С. М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою: смт. Карнаухівка, вул. Кооперативна, 10 б"
У К Р А Ї Н А
 КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
Чергова дев’ята  сесія VІ скликання
 
                                                              Р І Ш Е Н Н Я                                       Проект 
30.11.2011 №      - 9/УІ
 
Про надання Шеховцову С. М. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою: смт. Карнаухівка,
 вул. Кооперативна, 10 б
 
        Заслухавши інформацію спеціаліста виконкому Карнаухівської селищної ради Курєнкової Т. В., розглянувши заяву та подані документи громадянина Шеховцова С. М. про виділення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки)  у межах норм безоплатної приватизації, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, ст. ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», п. 3 «Порядку розробки проектів землеустрою по відведенню земельних ділянок», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.05.04 № 667, та ст.ст. 26, 31, 33, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Громадянинові Шеховцову Сергію Миколайовичу, який мешкає по вулиці Дзержинського, 12, смт. Карнаухівка, надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної   ділянки  площею 0,10 га за адресою: смт. Карнаухівка, вул. Кооперативна, буд. 10 б для ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки).
Громадянинові Шеховцову С. М. замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надати його Комісії з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою на території  м. Дніпродзержинська.
2. Встановити термін дії рішення – один рік з моменту набуття ним чинності.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію   з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології (Ясюк В. А.).
 
Селищний голова                                            Т. В. ФРІСКЕ