Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 30.11.2011 "Про надання Савченко Л. В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки за адресою: смт. Карнаухівка, вул. 2-ої П’ятирічки, 103"
У К Р А Ї Н А
 КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
Чергова дев’ята  сесія VІ скликання
 
                                                               Р І Ш Е Н Н Я                                       Проект 
30.11.2011 №      - 9/УІ
 
Про надання Савченко Л. В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно  у власність земельної ділянки за адресою:
 смт. Карнаухівка,
вул. 2-ої П’ятирічки, 103
 
         Заслухавши інформацію спеціаліста виконкому Карнаухівської селищної ради Курєнкової Т. В., розглянувши заяву та подані документи громадянки Савченко Л. В. про приватизацію земельної ділянки, згідно свідоцтва про право на спадщину за законом, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121, 186-1 Земельного Кодексу України, та ст.ст. 26, 31, 33, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Громадянці Савченко Людмилі Володимирівні, яка мешкає по вулиці  
2-ої П’ятирічки, буд. 103, смт. Карнаухівка, надати дозвіл на приватизацію земельної   ділянки  у розмірі ¼ частини від загальної площі домоволодіння відповідно свідоцтва про право на спадщину за законом  за адресою: 
смт. Карнаухівка, вул. 2-ої П’ятирічки, буд. 103, яка знаходиться в її постійному користуванні.
 
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну комісію  з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології (Ясюк В. А.).
 
Селищний голова                                                            Т. В. ФРІСКЕ