Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 30.11.2011 "Про надання дозволу МСШМД на оренду приміщення у Будинку культури селища Карнаухівка та згоди на надання частини даного приміщення в суборенду ПП «Делла» для розміщення аптечного пункту"
У К Р А Ї Н А
КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
Чергова дев'ята сесія VІ скликання
 
                                        Р І Ш Е Н Н Я                            Проект   
30.11.2011 №     - 9/УІ
 
Про надання дозволу МСШМД на оренду приміщення у Будинку культури селища Карнаухівка та згоди на надання частини даного приміщення в суборенду  ПП «Делла» для розміщення аптечного пункту
 
 
        Згідно клопотання директора Будинку культури селища Карнаухівка та   у зв’язку з доцільністю створення у селищі пункту постійного чергування швидкої медичної допомоги, а також у зв’язку з необхідністю відкриття єдиного у селищі аптечного пункту, керуючись ст. 25, 42, 47, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл міській станції швидкої медичної допомоги на оренду приміщення у Будинку культури селища Карнаухівка та згоду на надання частини даного приміщення в суборенду приватному підприємству «Делла» для розміщення аптечного пункту.
 
2. Директору Будинку культури Заричанській Н. П. та головному бухгалтеру Нельженко В. М. оформити всі документи згідно чинного законодавства.
 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря селищної ради (Бабій А. І.), головного бухгалтера селищної ради (Ткаченко Л. В.) та постійні депутатські комісії селищної ради.
 
 
 
Селищний голова                                         Т. В. ФРІСКЕ