В Карнаухівці нове ДТП
В Карнаухівці нове ДТП з трагічними наслідками
 
           17.11.2011 о 19.00 був збитий на смерть мешканець селища при переході траси «Дніпропетровськ-Дніпродзержинськ» на в’їзді до селища Карнаухівка. Дворічна дитина залишилася без батька. Оскільки це вже четвертий випадок за останні роки, мешканці селища дуже занепокоєні даною проблемою.
          На цій ділянці траси постійно трапляються дорожньо-транспортні пригоди, часто з трагічними наслідками. Гинуть люди, а в домоволодіння за адресою: смт. Карнаухівка, вул. Степова, 8/1 та 8/2, які розташовані вдовж траси, неодноразово, пробиваючи бетонний паркан, на великій швидкості в’їжджають автомобілі.
          Років 10 тому, на даній ділянці траси швидкість була обмежена знаками «60 км/год», але зараз ніякого обмеження немає, траса швидкісна.
         Увечері та у нічний час з м. Дніпродзержинська до смт. Карнаухівка люди вимушені добиратися автобусами міжміського сполучення, а зупинка та пішохідний перехід на даній ділянці не передбачені. Мешканці селища, наражаються на постійну небезпеку.
          Дана ділянка траси не освітлюється, що ще більше ускладнює ситуацію. Хто повинен освітлювати її – неясно, спроба селищної ради освітити перехрестя закінчилася невдачею – ліхтар був зрізаний ВАТ «Дніпродзержинський РЕМ».
          Карнаухівською селищною радою 21.11.2011 було направлено лист до Дніпропетровського обласного управління ДАІ з проханням про встановлення знаків, обмежуючих швидкість, та пішохідного переходу на даній ділянці траси.