Мультфільм про податки „Місто мрії” вийшов на великий екран

Мультфільм про податки „Місто мрії” вийшов на великий екран
 
 „Це історична подія, до якої ми готувалися більше року. Ми прагнули донести до кожної дитини просту і зрозумілу думку: необхідно ділитися та допомагати одне одному. А „Місто мрії” – це наша країна, яку ми з вами будуємо добрими вчинками”, – зазначив Голова ДПСУкраїни Олександр Клименко під час офіційної презентації мультфільму.
 
Мультфільм створено за сприяння Державної податкової служби України на кошти Асоціації ветеранів ДПС. Для участі у конкурсі на кращий сценарій надійшло 343 роботи від професійних сценаристів та аматорів з України, Росії та Білорусії.
 
Головна ідея мультфільму – навчити дітей бути чесними та сплачувати податки добровільно на благо суспільства.
 
„Ми створили добрий мультфільм на зразок мультфільмів нашого дитинства, свідомо відмовившись від комп’ютерної графіки та спецефектів. Українські художники-аніматори протягом 147 робочих днів намалювали 18 000 малюнків. Це велика копітка робота, за яку я вдячний всім учасникам творчого процесу”, – наголосив Олександр Клименко.
 
 Першими мультфільм про податки оцінили юні глядачі та діячі культури і мистецтва. В подальшому „Місто мрії” буде показано по телебаченню, у кінотеатрах та розповсюджено в мережі Інтернет.