Розпорядження селищного голови від 05.12.2011 № 118-р "Про здійснення у 2011 році реалізації натуральних ялинок в селищі до новорічних та різдвяних свят"
У К Р А І Н А
Селищний голова
смт. Карнаухiвка  м. Днiпродзержинська
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
05.12.2011   №  118 – р
 
Про здійснення у 2011 році   реалізації натуральних ялинок в селищі до новорічних та різдвяних свят
 
        З метою належної організації у 2011 році торговельного обслуговування населення селища Карнаухівка під час новорічних та різдвяних свят, захисту споживчого ринку від неякісних товарів, створення максимальних зручностей для покупців, враховуючи рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради від 24.11.2011 № 498 «Про порядок організації та проведення ярмарків на території міста Дніпродзержинськ», керуючись ст. ст. 30, 42, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
 
ВИДАЮ РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
1. Затвердити дислокацію місць проведення ярмарків з реалізації натуральних ялинок у селищі Карнаухівка в період з 15 по 31 грудня  2011 року включно:
        - сквер на перехресті вулиць Пушкіна та Другої П’ятирічки;
        - сквер на вулиці Кірова (тупик маршруту №6);
        - узбіччя на перехресті вулиць Пролетарської та Другої П’ятирічки;
        - вулиця Барикадна (тупик маршруту №23).
2. Юридичним та фізичним особам здійснювати реалізацію натуральних ялинок у місцях та в період, затверджених п.1 даного рішення, за наявності відповідних дозвільних документів.
3. Забезпечити належне утримання території у місцях проведення ярмарків  з реалізації натуральних ялинок. 
4. Запропонувати ДПІ у м. Дніпродзержинську, міській СЕС, міському управлінню ГУ УМВС України в Дніпропетровській області здійснити  у період, зазначений у п. 1 даного розпорядження, перевірки щодо дотримання суб’єктами торгівлі вимог чинного законодавства, цього розпорядження та належного санітарного стану територій, прилеглих до об’єктів торгівлі.
 
 
 Селищний голова                                              Т. В. ФРІСКЕ