Розпорядження селищного голови від 15.12.2011 № 121-р "Про бази персональних даних, володільцем яких є Карнаухівська селищна рада та її виконавчий комітет, та забезпечення її захисту"
У К Р А І Н А
Селищний голова
Смт. Карнаухiвка м. Днiпродзержинська
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
15.12.2011__№ 121- р
 
Про бази персональних даних,
володільцем яких є Карнаухівська
селищна рада і її виконавчий комітет,
та забезпечення їх захисту
 
         З метою врегулювання відносин, пов'язаних із захистом персональних даних під час збирання, накопичення та зберігання інформації про особу, вчасної реєстрації баз персональних даних, володільцем яких є Карнаухівська селищна рада та її виконавчий комітет, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», наказу Міністерства юстиції України від 08.07.2011 № 1824/5 «Про затвердження форм заяв про реєстрацію бази персональних даних та про внесення змін до відомостей Державного реєстру баз персональних даних і порядку їх подання», керуючись ст. ст. 42,  59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,
 
ВИДАЮ РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
 
1.    Встановити, що,  Карнаухівська селищна рада та її виконавчий комітет  є володільцем баз персональних даних, зазначених в додатку, та затвердити їх склад і мету обробки.
 
2. Визначити:
- секретаря селищної ради Бабія А.І. від імені селищної ради та керуючого справами виконкому Іванюженко Н. В. від імені виконавчого комітету селищної ради – уповноваженими особами, які організовують роботу та вирішують питання, пов’язані із захистом персональних даних, володільцем чи розпорядником бази даних яких є селищна рада та її виконавчий комітет.  
 
3. Посадовим особам Карнаухівської селищної ради, зазначеним у п.2 даного розпорядження (Бабій, Іванюженко), забезпечити дотримання порядку доступу до баз персональних даних та їх захист від доступу до них сторонніх осіб, що може призвести до розголошення або втрати інформації, обробку, зберігання та використання у відповідності до чинного законодавства, за потреби оформити відносини з їх розпорядниками, а також право розпоряджатися персональними даними, власником яких є інша особа, у визначений чинним законодавством спосіб.
 
 
4. Відповідальним керівникам, на яких покладено обов’язки щодо ведення баз персональних даних:
 
4.1. надати письмові зобов’язання щодо недопущення розголошення  у будь-який спосіб персональних даних, які їм було довірено або які стали відомі у зв’язку з виконанням службових та трудових обов’язків, до 26 грудня 2011 року;
 
4.1. у термін до 31 грудня 2011 року зареєструвати існуючі бази персональних даних у Державному реєстрі баз персональних даних шляхом подання заяв до Державної служби України з питань захисту персональних даних;
 
4.2. протягом 10 робочих днів повідомляти Державну службу України з питань захисту персональних даних про кожну зміну щодо володільця та розпорядників бази персональних даних, місцезнаходження бази, шляхом подання заяви про внесення змін до відомостей Державного реєстру баз персональних даних.
 
5. Ознайомити в термін до 20 грудня 2011 року посадових осіб виконавчого комітету  селищної ради із даним розпорядженням та з відповідальністю, передбаченою чинним законодавством України за порушення законодавства про захист персональних даних.
 
6. Організацію виконання цього розпорядження покласти на секретаря селищної ради Бабія А. І. та керуючого справами виконкому Іванюженко Н. В.,  контроль залишаю за собою.
 
 
 
Селищний голова                                                              Т. В. ФРІСКЕ 
 
 
 
 
 
 
Додаток
до розпорядження селищного голови
від 15.12.2011 № 121-р
 
Перелік баз персональних даних,
володільцем яких є Карнаухівська селищна рада
та її виконавчий комітет
 
 

 Інформація не підлягає опублікуванню

 

Селищний голова                                                             Т. В. ФРІСКЕ