Всеукраїнський конкурс «Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий»
Всеукраїнський конкурс «Від Магдебурга до твого міста:
очима тих, хто не байдужий»
 
 
З 16 січня 2012 року по 15 лютого 2012 року громадська організація «Молодіжна альтернатива», за фінансовою підтримкою Міжнародного фонду «Відродження», проводить всеукраїнський конкурс «Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий» серед студентів вищих та професійно-технічних навчальних закладів, активної молоді віком до 30 років.
Під час проведення конкурсу молодь матиме можливість провести презентацію свого регіону, міста, населеного пункту з питання розвитку інститутів місцевого самоврядування у відповідності до європейських традицій, становлення європейських правових систем та європейських моделей розвитку.
Метою конкурсу є: підвищення рівня обізнаності молоді про становлення інститутів місцевого самоврядування та відповідність цих процесів загальноєвропейським трендам, презентація свого регіону на національному та міжнародному рівнях.
          Подача анкет на участь у конкурсі та електронні версії робіт здійснюється до 15 лютого 2012 року за адресою: mol-alt@yandex.ru, або за поштовою адресою: Молодіжна Альтернатива, м. Київ, вул. Обсерваторна 11/1, офіс 214.
          Форма анкети та більш детальна інформація щодо умов проведення конкурсу знаходиться на сайті: www.ya.org.ua  
 
 
Начальник управління у справах
сім’ї та молоді міської ради                                                                                                    Н.Ю.ВАСИЛЬЄВА
 
 
 
ПОГОДЖУЮ
Заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів міської ради

____________С.М.ПАВЛЮК