Розпорядження селищного голови від 03.01.2012 №1 -р "Про призначення відповідального за проведення державної реєстрації актів цивільного стану та облік, зберігання і витрачання бланків свідоцтв"
У К Р А І Н А
Селищний голова
смт Карнаухiвка м. Днiпродзержинська
 
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
03.01.2012 № 1-р
Про призначення відповідального за проведення державної реєстрації актів цивільного стану та облік, зберігання і витрачання бланків свідоцтв
 
 
 
 
 
 
        Відповідно до розподілу обов’язків керуючого справами виконкому селищної ради, керуючись п. 2. ст. ст. 6, 18 Закону України «Про державну реєстрацію актів цивільного стану», ст. ст. 42, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та п. п. 6.2.4., 6.3. Інструкції з обліку, зберігання та витрачання бланків свідоцтв, що видаються державними органами реєстрації актів цивільного стану на підтвердження юридичних фактів в Україні,
ВИДАЮ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
1. Призначити відповідальним за проведення державної реєстрації актів цивільного стану (народження, смерті і шлюби) та облік, зберігання  і витрачання бланків свідоцтв в Карнаухівській селищній раді Іванюженко Наталію Василівну, керуючого справами виконавчого комітету селищної ради.
2. Покласти на Іванюженко Н.В. персональну відповідальність за отримання, зберігання та видачу бланків свідоцтв, що видаються органами державної реєстрації актів цивільного стану на підтвердження юридичних фактів в Україні.
3. На період відсутності Іванюженко Н.В. (відпустка, тимчасова непрацездатність, відрядження та з інших причин) покласти відповідальність за проведення державної реєстрації актів цивільного стану (народження, смерті і шлюби) та облік, зберігання і витрачання бланків свідоцтв в Карнаухівській селищній раді на спеціаліста  ІІ категорії виконавчого комітету селищної ради Ластівку Ольгу Володимирівну. 
                         
 Селищний голова                                                        Т. В. ФРІСКЕ
 
«ПОГОДЖЕНО»
Начальник Баглійського відділу державної
реєстрації актів цивільного стану
Дніпродзержинського управління юстиції
у Дніпропетровській області                                  А. В. БАЛЕНКО