Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 19.03.2012 "Про встановлення системи термінового виклику міліції у приміщенні Карнаухівської селищної ради"
  
                                                               У К Р А Ї Н А                                                          
КАРНАУХІВСЬКА   СЕЛИЩНА   РАДА
м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області
Чергова одинадцята сесія VІ скликання
 
                                                    РІШЕННЯ                                            ПРОЕКТ
19.03.2012 № - __11/УІ
 
Про встановлення системи
термінового виклику міліції
у приміщенні Карнаухівської
селищної ради
 
     Розглянувши лист Дніпродзержинського міського управління ГУМВС України в Дніпропетровській області № 3125 від 23.02.2012 року щодо встановлення за рахунок коштів місцевого бюджету у приміщенні селищної ради системи термінового виклику міліції, керуючись п. 4.2. Указу Президента України від 28.03.2008 року № 276 «Про додаткові заходи щодо забезпечення прав свобод людини, громадянина, громадського порядку, посилення боротьби зі злочинністю», ст. 26, 27, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Облаштувати Будинок Культури селища Карнаухівка з прилеглою територією системами відеонагляду, належного зовнішнього освітлення та термінового виклику міліції.
 2. Головному бухгалтеру Карнаухівської селищної ради – Ткаченко Л. В. передбачити поетапне фінансування даних систем у 2012 р.   
 3. Організацію виконання цього рішення покласти виконком Карнаухівської селищної ради.
 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію      з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, земельних ресурсів та екології (Ясюк В. А.) та постійну комісію з питань соціально-економічного розвитку селища, бюджету та фінансів   (Наришкін С. О.).
 
 
 
 
Селищний голова                                                                            Т. В. ФРІСКЕ