Розпорядження селищного голови від 27.03.2012 № 34-р "Про прийняття на баланс селищної ради пам"ятника загиблим воїнам"

У К Р А І Н А

Селищний голова

смтл. Карнаухiвка м. Днiпродзержинська

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


27.03.2012 № 34-р

Про  прийняття на баланс селищної ради пам'ятника загиблим воїнам


 
  
 
 

         З метою збереження пам'яток історії, культури та монументального мистецтва, враховуючи рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради від 24.12.2008 №958 «Про визначення балансоутримувачів пам'яток історії, культури та монументального мистецтва» і рішення Карнаухівської селищної ради від 30.09.2009 № 113-19/У «Про надання згоди на розширення повноважень», керуючись ст.ст. 42, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

 
ВИДАЮ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ:
 

1.      Прийняти на баланс Карнаухівської селищної ради пам'ятник загиблим воїнам, розташований в селищі Карнаухівка (тимчасова балансова вартість - 1000 грн, залишкова вартість -0 грн), матеріально відповідальною призначити Курєнкову Т. В.

     2.      Виконавчому комітету селищної ради забезпечити утримання  пам'ятника загиблим воїнам та прилеглої території в належному стані.
 

    3. Організацію виконання даного розпорядження покласти на спеціалістів ІІ категорії виконкому Зіненко Н.В. та Курєнкову Т.В., контроль - на головного бухгалтера виконкому Ткаченко Л.В.

 
 
 

Селищний голова                                       Т. В. ФРІСКЕ