Головна / Новини / Публікації ЗМІ /
0000-00-00 00:00:00
          
Реагування на критику

Управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради,  

«Відомості» № 14 від 04.04.2012

        
У газеті «Лица» від 28.03.2012 №25 (839) у статті Маргарити Закори «Под руководством мэра Сафронова готовится рейдерский захват Центрального рынка Днепродзержинска!» була надрукована інформація, яка не відповідає дійсності.
Управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів міської ради надає роз’яснення щодо ситуації, яка утворилася навколо ДП «Центральний ринок м.Дніпродзержинськ» Дніпропетровської обласної спілки споживчих товариств.
Останнім часом до органів місцевого самоврядування надходять звернення суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на території Центрального ринку та депутатські запити щодо діяльності роботи ринку.
Згідно з повноваженнями, наданими законодавством, органи місцевого самоврядування здійснюють координацію роботи ринків міста. Одним
з пріоритетних напрямків, визначених міським головою Сафроновим С.О.
є покращення якості торговельного обслуговування міста та підтримка суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу, зокрема створення для їх діяльності сприятливих умов. З метою дослідження та вдосконалення функціонування основного ринку на території міста, міською радою 29 лютого 2012 року було утворено тимчасову депутатську комісію з перевірки діяльності ДП «Центральний ринок м.Дніпродзержинськ» Дніпропетровської обласної спілки споживчих товариств, головою якої визначено депутата міської ради від «Народної партії» Волосова С.О.
Прикрим є те, що М.Закора не вбачає позитивних намірів у діях органів місцевого самоврядування щодо впорядкування роботи Центрального ринку, а той факт, що дане питання досліджується депутатами міської ради, які представляють інтереси громади міста, є запорукою прийняття управлінських рішень, що максимально відповідають інтересам мешканців міста.