Проект рішення Карнаухівської селищної ради від 22.06.2012 "Про криміногенну ситуацію в селищі та роботу правоохоронних органів по захисту правопорядку"
У К Р А Ї Н А
 КАРНАУХІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.
Чергова дванадцята сесія VІ скликання
                                                            Р І Ш Е Н Н Я                                                    Проект
22.06.2012  №     - 12 /УІ
 
Про криміногенну ситуацію
в селищі та роботу
правоохоронних органів
по захисту правопорядку
 
             Заслухавши інформацію представника Баглійського РВ Дніпродзержинського МУ УМВС України у Дніпропетровській області   з питання криміногенної  ситуації в селищі та роботу правоохоронних органів по захисту правопорядку керуючись статтями 26, 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада
 
            ВИРІШИЛА:
 
 1.   Інформацію представника Баглійського РВ Дніпродзержинського МУ  УМВС України       у Дніпропетровській області прийняти до відома.
 2.   Визнати роботу дільничного інспектора в смт. Карнаухівка -------------------.
 3. З метою більшої ефективності роботи дільничного інспектора запровадити наступні пропозиції:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Організацію даного рішення покласти на заступника начальника Баглійського РВ, контроль - на постійну комісію з питань зв’язків  з політичними партіями, громадськими організаціями, засобами масової інформації, правової політики, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, мандатна та депутатської етики (Мірзоєв Я. Г.)

 

Селищний голова                                                                                  Т. В. ФРІСКЕ