Конкурс краси серед співробітників колонії
На території міста Дніпродзержинська знаходиться жіноча виправна колонія № 34. Хто не знайомий з даним закладом виконання покарань, напевно змальовує в своїй уяві суворих та похмурих охоронців, приміщення, в яких багато грат та життя в якому немає нічого цікавого, особливо для співробітників колонії.
Якщо в місті є така людина, то вона дуже помиляється, адже левову частину співробітників колонії складають жінки. Чарівні, вродливі і такі різні. Ті, хто надів на свої тендітні плечі погони і дав присягу охороняти спокій держави. Саме вони нещодавно змагались за звання  Міс Пенітенціарна служба, перший етап конкурсу, якого пройшов в колонії. Дівчата демонстрували не лише вроду і кмітливість,  а і власні творчі роботи та майстерність володіння рукопашним боєм.

Суворому журі, яке складалось в основному з чоловіків, було дуже важко визначитись з претенденткою від колонії, яка прийме участь в другому турі конкурсу, адже всі леді були дуже чарівні.

Однак після підбиття підсумку всіх етапів конкурсу зрозуміли, що вся колонія незабаром буде вболівати за нашу Галину Андріївну, яка   поїде представляти колонію в другому турі конкурсу краси.

 
                      

 Старший інспектор СПС                         Костюкова С.Г.