На Дніпропетровщині 213 мільйонерів задекларували свої доходи. Дата розміщення 09.07.2012.

На Дніпропетровщині 213 мільйонерів задекларували свої доходи

За підсумками деклараційної кампанії цього року доходи понад 1 млн. грн. задекларували 213 осіб на суму 1,2 млрд. гривень. Найбільші суми задекларували громадяни, які продавали корпоративні права на свій бізнес. Наприклад, один громадянин задекларував інвестиційний прибуток на суму 30,7 млн. грн., отриманий від продажу корпоративних прав, і сплатив 5,2 млн. грн. податку. Всього інвестиційний прибуток задекларував 341 громадян на суму 259 млн. грн.

Про це йшла мова на зустрічі голови ДПС у Дніпропетровській області Вадима Куслія з представниками підприємництва Дніпропетровщини. На зустрічі зазначено, що податкова проходить етап перетворення з фіскального органу до сервісної служби. Основна мета цього етапу - створити комфортні умови для розвитку підприємницької сфери.

Підприємці обговорювали спірні питання, висловлювали свої побажання з організації роботи податкового відомства. Постійне спілкування податківців з представниками бізнесу корисне для обох сторін, допомагає своєчасно виявляти проблеми і вирішувати їх.

«Головне наше завдання – знаходити паритет інтересів держави і підприємців», - підкреслив Вадим Куслій.

ДПС у Дніпропетровській області