Інформація про засідання комісії

 

Інформація про засідання комісії
 
2 листопада 2012 було проведено робочу нараду комісії з добору та формування переліку земельних ділянок, які виставляються для продажу на аукціоні або права на які виставляються для такого продажу.
На нараді визначено основні напрями роботи комісії, проведено аналіз інвестиційної привабливості вільних земельних ділянок, розташованих на території м.Дніпродзержинська, наявності землевпорядної і містобудівної документації для набуття права власності або права оренди на них, визначені приоритетні земельні ділянки, які можуть бути включені в перелік ділянок для продажу на аукціоні або права оренди на які виставляються для такого продажу.
Запропоновано:
- управлінню головного архітектора міста при формуванні бюджету 2013 року надати пропозиції щодо фінансування приоритетних напрямів програми містобудівної діяльності для подальшої підготовки землевпорядної документації та передбачити у програмі містобудівної діяльності фінансування зонінгу території м.Дніпродзержинська.
- управлінню земельних відносин міської ради передбачити фінансування землевпорядної та землеоціночної документації для підготовки лотів до продажу на аукціоні або права оренди на них. Орієнтовну суму витрат включити до Програми розвитку земельних відносин у місті.
Особам, які зацікавлені стосовно набуття права власності або права оренди на земельні ділянки, що виставляються для продажу на аукціоні, пропонуємо направляти свої пропозиції за адресою: управління земельних відносин, вул.Москворецька, 14, 3 поверх, тел. 53-58-32.