Офіційне повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська»
     ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акту рішення міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська»
 
Згідно з процедурою регуляторної діяльності головним фінансовим управлінням підготовлено проект рішення Дніпродзержинської міської ради «Про визначення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території м. Дніпродзержинська» та аналіз його регуляторного впливу, який з 22.11.2012 буде розміщено на офіційному WEB-сайті міської ради у мережі Інтернет за адресою: www.dndz.gov.ua для публічного обговорення і отримання протягом місяця з моменту розміщення зауважень та пропозицій.
Метою даного регуляторного акта є упорядкування розміру орендної плати при наданні фізичними особами (крім орендарів - фізичних осіб, що не є суб’єктами господарювання) нерухомого майна в оренду у відповідності до норми Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1253, упередження ухилення від оподаткування доходів, що отримують зазначені суб’єкти господарювання та збільшення надходжень до місцевого бюджету.
З текстом проекту рішення Дніпродзержинської міської ради можна ознайомитись щоденно (з 08.30 – 17.00, перерва з 12-00 – 13.00, крім вихідних) за адресою: 51931, м. Дніпродзержинськ, пл.Дзержинського, 2, каб.403.
Зауваження та пропозиції до даного проекту рішення приймаються в друкованому вигляді протягом 1 місяця з моменту опублікування.
 
 
 
Начальник головного
фінансового управління                                                    Т.М. ШЕВЧЕНКО