Інформація про конкурс на надання послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у житловому фонду правобережної частини міста м.Дніпродзержинська.

 

 
 
Інформація
 
Управлінням житлового господарства міської ради (організатором конкурсу) було оголошено конкурс на надання послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у житловому фонду правобережної частини міста м.Дніпродзержинська.
Для участі у конкурсі було надано дві конкурсні пропозиції від ТОВ «Компанія з управління комунальним житлом» та від ТОВ «Виробниче підприємство «Жилсервіс».
04.12.2012 о 14.00год. відбулося розкриття наданих конкурсних пропозицій у присутності учасників конкурсу.
Конкурсною комісією було прийнято рішення про відхилення наданих конкурсних пропозицій та визнання конкурсу таким, що не відбувся.
Відповідно до п.28 постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №631 управлінням житлового господарства міської ради (організатором конкурсу) оголошено проведення нового конкурсу. Текст оголошення про новий конкурс опубліковано в інформаційно-аналітичному щотижневику Дніпродзержинської міської ради «Відомості» від 12.12.2012 №50.