Інформація про результати конкурсу на визначення виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій

 

 
 
ІНФОРМАЦІЯ
про результати конкурсу на визначення виконавця послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій
Управлінням житлового господарства міської ради (організатором конкурсу) було оголошено конкурс на надання послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у житловому фонду правобережної частини міста м.Дніпродзержинська.
Для участі у конкурсі було надано одну конкурсну пропозицію від
комунального житлово-експлуатаційного підприємства «ОРІОН».
22.01.2013 о 14.00год. відбулося розкриття наданої конкурсної пропозиції у присутності учасника конкурсу. Конкурсною комісією було прийнято рішення про допущення наданої конкурсної пропозиції до участі у конкурсі.
За результатами оцінювання конкурсної пропозиції, наданої КЖЕП «ОРІОН», 24.01.2013 конкурсною комісією було прийнято рішення щодо визначення КЖЕП «ОРІОН» переможцем конкурсу.
За результатами конкурсу управлінням житлового господарства міської ради укладено з КЖЕП «ОРІОН» договір на надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій.
З 01.02.2013 КЖЕП «ОРІОН» є виконавцем послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій у житловому фонді правобережної частини міста (окрім мікрорайонів «Черемушки» та «Дніпробуд»).
 
 
Начальник управління житлового
господарства міської ради                                                   М.І. Підгурський