Дніпродзержинська міська рада оголошує конкурс суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу та виконавців робіт із землеустрою.
ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС
 
Суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки
земельних ділянок, що підлягають продажу та виконавців робіт із землеустрою.
 
Управлінням земельних відносин міської ради проводиться процедура конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що підлягають продажу та виконавців робіт із землеустрою. Відповідно до рішень міської ради земельні ділянки по вул. Дніпропетровській та по прос. Леніна включені до переліку земель, права на яки набуваються на умовах аукціону.
Назва об’єктів та місцезнаходження:
- земельна ділянка площею 0,3500 га, під будівництво та розміщення автозаправного комплексу, яка розташована за адресою: м.Дніпродзержинськ, вул.Дніпропетровська. На земельних торгах набувається право власності на земельну ділянку;
- земельна ділянка площею 0,3849 га, для розміщення ресторанно-розважального комплексу, яка розташована за адресою: м.Дніпродзержинськ, вул.Дніпропетровська. На земельних торгах набувається право оренди на земельну ділянку;
- земельна ділянка площею 0,0200 га, під будівництво комплексу споруд громадського призначення, яка розташована за адресою: м.Дніпродзержинськ, біля будівлі по просп.Леніна, 30Г. На земельних торгах набувається право оренди на земельну ділянку.
Конкурс відбудеться 12 квітня 2013 року о 14.00 у приміщенні управління земельних відносин міської ради м.Дніпродзержинська по вул.Москворецькій, 14.
Конкурсні пропозиції подаються у запечатаному конверті. Кінцевий термін подання документів для участі у конкурсі – 11 квітня 2013 року.
Заяви на участь у конкурсі приймаються за адресою: 51931, м.Дніпродзержинськ, вул.Москворецька, 14, управління земельних відносин міської ради (контактний телефон: 53-58-14).
Для участі у конкурсі учасник подає на розгляд до конкурсної комісії наступні документи:
-         заява на участь у конкурсі;
-         копії установчих документів претендента;
-         копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку, а також землевпорядників;
-         копія ліцензії (сертифікату) на виконання відповідних робіт;
-         інформація про претендента (документ, що містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи, особи що залучається).
 
Вимоги до кандидатів:
-         наявність у претендента ліцензії (сертифікатів) на виконання землеоціночних робіт, робіт із землеустрою;
-         досвід робіт
-         перелік оцінювачів (фахівців), які перебувають у трудових відносинах з суб’єктом та які будуть залучені до проведення відповідних робіт;
-         наявність у претендента, або оцінювачів, які перебувають у трудових відносинах з претендентом та додатково залучаються ним, практичного досвіду.
Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості робіт, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також терміну виконання робіт.
Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати за телефоном: 53-58-14 (управління земельних відносин міської ради).
 
С.ВАРИВОДА
начальник управління земельних відносин
міської ради