Шановні підприємці та керівники підприємств малого та середнього бізнесу м. Дніпродзержинськ.
З метою удосконалення системи видачі документів дозвільного характеру та забезпечення реалізації Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2009 № 526 «Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», на сьогодні на базі Центру дозвільних процедур «Єдиний офіс» міста Дніпропетровська розпочато роботу видачі документів дозвільного характеру обласного рівня. А саме:
         1. Представниками управління з питань наглядово-профілактичної діяльності ГУ МНС України в Дніпропетровської області здійснюється прийом суб’єктів господарювання щосереди з 9.00 до 16.00.
         2. Представниками територіального управління Держгірпромнагляду по Дніпропетровській області здійснюється прийом суб’єктів господарювання щопонеділка з 13.00 до 16.00 та щочетверга з 9.00дддо 12.00.
         3. Представниками інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області здійснюється прийом суб’єктів господарювання (видача сертифіката відповідності – документ, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проектній документації, державним будівельним нормам і стандартам) щосереди з 9.00 до 16.00.
         За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу регуляторної політики та соціального партнерства управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів за адресою:
вул. Медична, 26 ( тел. 3-23-73) або на електрону адресу : www.rp_dndz@ukr.net
 
 

Дякуємо за співпрацю!