Шановні підприємці та керівники підприємств малого та середнього бізнесу м. Дніпродзержинськ
         З метою сприяння просуванню вітчизняних товарів на зовнішні ринки, повідомляємо про розширення інформації бази для експортоорієнтованих підприємств, в т.ч. малого та середнього бізнесу:
         1. www.ukrexport.gov.uaвеб-портал «Державна підтримка українського експорту» (створений на базі Міністерства економіки України), який має
на меті забезпечити українських та іноземних суб’єктів господарської діяльності інформацію щодо законодавчої та нормативно-правової бази з питань зовнішньоекономічної діяльності в Україні та в країнах перебування Торгово-економічних місій України, а також сприяє пошуку зарубіжних партнерів для самостійного налагодження суб’єктами господарської діяльності співробітництва з іноземними партнерами (Див. посилання на веб-порталі «Пошук партнерів»).
         2. www.ukrdzi.com.ua та www.eximbase.com – Інтернет сайті, створені на базі Державного інформаційно-аналітичного центру моніторингу зовнішніх товарних ринків «Держзовнішінформ», включають бази даних комерційних пропозицій іноземних компаній та тендерних пропозицій з-за кордону з вільним доступом для українських підприємців, у тому числі суб’єктів малого та середнього підприємництва, та пропозицій українських компаній до закордонних ділових партнерів.
         Пропозиції щодо вдосконалення даних ресурсів для оптимізації практичної допомоги підприємствам в пошуках партнерів за кордоном надаються в електронному вигляді на адреси Держкомпідприємництва: kondratchuk@dkrp.gov.ua, dzherelo@dkrp.gov.ua.

         За додатковою інформацією просимо звертатися до відділу регуляторної політики та соціального партнерства управління з питань споживчого ринку, розвитку підприємництва та захисту прав споживачів за адресою: вул. Медична, 26 ( тел. 3-23-73) або на електрону адресу : www.rp_dndz@ukr.net