Про залучення на конкурсних умовах підприємства (організації) для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м.Дніпродзержинську
 
 
 
ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА МІСЬКА РАДА
УПРАВЛІННЯ ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ
ТА ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ
 
   Н А К А З
 «18» травня 2013 р. № 2 «од»                                                                    м. Дніпродзержинськ
 
Про залучення на конкурсних умовах
підприємства (організації) для організації
забезпечення і підготовки матеріалів для
проведення засідань конкурсного комітету
з проведення конкурсів на перевезення
пасажирів автомобільним транспортом
на міських автобусних маршрутах
загального користування
у м.Дніпродзержинську
 
            На виконання ст.44 Закону України «Про автомобільний транспорт» та постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (зі змінами і доповненнями),
НАКАЗУЮ: 
1. Затвердити умови проведення конкурсу на визначення підприємства (організації), що буде залучене для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську (додаток 1).
2. Визначити форму заяви на участь у конкурсі з визначення робочого органу, підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комитету (додаток 2).
3. Затвердити типову форму договору на здійснення функцій робочого органу (додаток 3).
4. Утворити постійно діючий конкурсний комітет на визначення на конкурсних засадах підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу (додаток 4).
5. Не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу розмістити у засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу.
6. Визначити термін дії зазначеного наказу до 31.12.2013.
7. Організацію виконання та контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
 
Начальник управління
транспортної інфраструктури
та цивільного захисту населення
міської ради                                                                           М.М.МИРОШНИЧЕНКО
Додаток 1
до наказу управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради
від 18.05.2013 № 2 «од»
 
Умови
проведення конкурсу на визначення підприємства (організації), що буде залучене для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування в м.Дніпродзержинську
 
Загальні положення
 1. Ці Умови розроблені відповідно до вимог статті 44 Закону України “Про автомобільний транспорт” та постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 “Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування” (зі змінами і доповненнями) і застосовуються для визначення підприємства (організації), що буде залучене на конкурсних умовах за договором для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, (далі – конкурс).
2. Затверджені Умови проведення конкурсу є обов’язковими для конкурсного комітету та претендентів на участь у конкурсі.
3. Метою проведення конкурсу є розвиток конкуренції та вибір на конкурсних засадах підприємства (організації) незалежно від форм власності, які спроможні забезпечити належну якість організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.
4. Замовником на проведення такого конкурсу є управління транспорту та зв’язку міської ради (далі – організатор).
5. Договір про надання послуг з виконання функцій робочого органу щодо організації і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, (далі – договір) укладається організатором з переможцем конкурсу.
Строк дії договору встановлюється на термін три роки.
6. Рішення щодо проведення конкурсу приймає організатор на підставі:
закінчення терміну дії договору про надання послуг з виконання функцій робочого органу;
закінчення періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу протягом якого організатор забезпечував проведення конкурсу самостійно так як були відсутні претенденти на здійснення функцій робочого органу.
7. Організатор розміщує не пізніше ніж за 30 днів до початку конкурсу у засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу, яке містить таку інформацію:
найменування організатора;
найменування об’єкта конкурсу;
умови конкурсу;
кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі;
режим його роботи та адреса, за якою подаються документи для участі в конкурсі;
місце та дата одержання бланків документів для участі в конкурсі;
місце, дата та час початку проведення засідання конкурсного комітету;
телефон для довідок (електронна адреса) з питань проведення конкурсу.
У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації) (далі – претенденти), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України “Про автомобільний транспорт”, а також умовам проведення конкурсу.
Конкурс є відкритим для всіх претендентів.
8. При проведенні конкурсу інтереси претендента – юридичної особи представляє її керівник або інша особа, повноваження якої підтверджуються довіреністю від імені підприємства, організації. Довіреність видається за підписом керівника та посвідчується печаткою підприємства, організації.
9. Об’єктом конкурсу є діяльність претендента, що забезпечить належне організаційне забезпечення і підготовку матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, їх аналізу та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.
Вимоги до претендентів
10. У конкурсі можуть брати участь претенденти, що мають:
кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;
досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
необхідне матеріально-технічне та програмне забезпечення для підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, їх аналізу та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізників-претендентів умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу;
власне (або орендоване за договором) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу;
досвід з організації або проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень.
11. До участі у конкурсі не допускаються претенденти, які:
припиняють діяльність суб’єкта господарювання за відповідним рішенням відповідно до вимог чинного законодавства України;
визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію в порядку, встановленому чинним законодавством України;
подали для участі у конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію;
не мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
не мають відповідного матеріально-технічного та програмного забезпечення;
надають послуги з перевезень;
провадять діяльність на ринку транспортних послуг;
представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;
мають заборгованість з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
мають заборгованість із виплати заробітної плати;
не мають свого чи орендованого приміщення.
Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі
12. Для участі в конкурсі претендент подає організатору такі документи:
заяву про участь у конкурсі за зразком згідно з додатком;
копію статуту (положення);
довідки з податкової інспекції про відсутність заборгованості з податкових платежів та відрахувань до державних цільових фондів;
довідку про стан заборгованості із виплати заробітної плати за підписом керівника та головного бухгалтера;
копію договору оренди чи свідоцтва на право власності на приміщення;
довідку, про наявність матеріально-технічного та програмного забезпечення в довільній формі за підписом керівника;
довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень, а також копії документів, що це підтверджують;
 
довідку з територіального управління Головавтотрансінспекції в Дніпропетровській області про відсутність (наявність) ліцензії на право провадження господарської діяльності щодо надання послуг з перевезення пасажирів автомобільним транспортом;
довідку з обласного управління з питань банкрутства щодо відсутності рішень господарського суду про порушення справи про банкрутство.
Всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписуються відповідальною особою.
13. Претендент подає документи у конверті, на якому зазначається його назва, адреса й найменування об’єкта конкурсу, з поміткою “Заява на участь у конкурсі на визначення підприємства (організації), що буде залучена для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.
Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі визначається організатором і не може становити менш як 10 робочих днів до дати проведення конкурсу.
14. Документи, які надійшли до організатора після встановленого строку, не розглядаються.
15. За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі в конкурсі претендент має право звернутися до організатора, який зобов’язаний надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором претендента) протягом трьох днів.
16. Подані на конкурс документи реєструються організатором у журналі обліку. Документи, подані несвоєчасно, не реєструються і повертаються претенденту.
Подані документи перевіряються в міру їх надходження організатором.
Документи, що безпосередньо стосуються конкурсу, які надійшли до організатора у зазначений в оголошенні про проведення конкурсу строк від претендентів, подаються на розгляд конкурсному комітету.
Умови визначення претендента з виконання функцій робочого органу
17. До умов визначення претендента з виконання функцій робочого органу належать:
наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;
досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;
наявність необхідного матеріально-технічного та програмного забезпечення для підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету з проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, їх аналізу та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізників-претендентів умовам конкурсу, підготовки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу;
власне (або орендоване за договором) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу;
досвід з організації або проведення досліджень на ринку пасажирських перевезень.
 
Визначення переможця конкурсу
23. Визначаючи переможця, конкурсний комітет враховує відповідність претендента умовам проведення конкурсу.
24. На засідання конкурсного комітету запрошуються всі претенденти, у присутності яких оголошуються конкурсні пропозиції.
25. У ході проведення конкурсу претендентам надається право:
обґрунтування запропонованих ними конкурсних пропозицій;
вносити уточнення в конкурсні пропозиції щодо поданих документів на конкурс.
26. У разі відсутності на конкурсі представника претендента, конкурсний комітет розглядає пропозиції, викладені в поданих претендентом документах.
27. Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає умовам конкурсу.
28. Рішення про результати конкурсу приймаються конкурсним комітетом на закритому засіданні у присутності не менше ніж половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів, вирішальним є голос голови конкурсного комітету.
29. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оголошується на відкритому засіданні конкурсного комітету із запрошенням на нього усіх претендентів.
30. У разі відсутності претендентів на здійснення функцій робочого органу організатор забезпечує проведення конкурсу самостійно протягом періоду не більш як два роки з моменту оголошення конкурсу з визначення робочого органу.
Якщо в конкурсі взяв участь тільки один претендент, переможцем конкурсу може бути визнаний цей претендент.
31. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оформляється протоколом, який підписує його голова та члени конкурсного комітету, та надсилається у триденний термін з дня його підписання організатору, переможцю конкурсу, а у разі надходження письмового запиту переможцю конкурсу та іншим учасникам конкурсу.
32. Переможець конкурсу укладає із управлінням транспорту та зв’язку міської ради договір.
У разі відмови претендента, який за рішенням конкурсного комітету зайняв перше місце, або розірвання договору з переможцем конкурсу, договір може бути укладений з претендентом, який зайняв друге місце.
У разі відмови претендента, який зайняв друге місце, від укладення договору, конкурс вважається таким, що не відбувся.
Фінансування проведення конкурсу
33. Фінансування підготовки та проведення конкурсу здійснюється управлінням транспорту та зв’язку міської за рахунок власних коштів.
Розгляд спорів
34. Спори, що виникають за результатами конкурсу, розв’язуються в установленому чинним законодавством України порядку.
 
Начальник управління
транспортної інфраструктури
та цивільного захисту населення
міської ради                                                                М.М.МИРОШНИЧЕНКО
Додаток 2
до наказу управління
транспортної інфраструктури та
цивільного захисту населення
міської ради
від 18.05.2013 № 2 «од»
 
ЗАЯВА
на участь у конкурсі з визначення робочого органу, підприємства (організації) для організації забезпечення роботи конкурсного комітету
 
Відповідно до вимог Закону України "Про автомобільний транспорт" та оголошення
____________________________________у_____________________________
(найменування організатора)                                    (назва та номер друкованого видання)
 
______________________________________претендує на одержання права
(найменування суб'єкта господарювання)
здійснювати організацію та забезпечення роботи конкурсного комітету.
 
I Загальні дані
 
Повне найменування суб’єкта господарювання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Скорочене найменування суб'єкта господарювання (торгова марка, бренд)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ідентифікаційний код суб'єкта господарювання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прізвище, ім'я та по батькові керівника суб'єкта господарювання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Телефон                                       Телефакс
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Мобільний телефон
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактна особа
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
II. Місцезнаходження суб'єкта господарювання
Країна
 
 
 
 
 
 
 
 
Поштовий індекс
 
 
 
 
 
Область
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Район
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Місто (село)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Вулиця
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Будинок
 
 
 
 
 
 
 
 
Корпус
 
 
 
 
 
 
 
Квартира (офіс)
 
 
 
 
 
 
 
III. Банківські реквізити
Розрахунковий рахунок
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
у
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
МФО
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
IV. Додаткова інформація
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
V. Перелік документів, що додаються до заяви
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________
______________________________________________________________________
У зв'язку з участю в конкурсі підтверджую, що:
- з умовами проведення конкурсу ознайомлений;
- згоден брати участь у конкурсі відповідно до умов проведення конкурсу, визначених організатором;
- з об'єктом конкурсу та основними завданнями ознайомлений;
- всі дані, викладені у поданих мною документах, відповідають дійсності;
- на момент проведення конкурсу не визнаний банкрутом, не порушено справу про банкрутство, або проводиться процедура санації;
- у разі перемоги згоден укласти договір.
 
_____________200__ р.             ___________          _____________________
                                                             (підпис заявника)      (прізвище, ім'я та по батькові)
 
МП
 
 
Заяву прийнято _____________   _________________________________
                                200__ р.              (прізвище, ім'я та по батькові, посада та підпис особи,
                                                                                                яка прийняла документи)
 
та внесено за № _________ до журналу обліку.
 
 
 
Начальник управління
транспортної інфраструктури
та цивільного захисту населення
міської ради                                                                 М.М.МИРОШНИЧЕНКО
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток №3
до наказу управління
транспортної інфраструктури та
цивільного захисту населення
міської ради
від 18.05.20132 «од»
 
Д О Г О В І Р №
про здійснення функцій робочого органу
 
м.Дніпродзержинськ                                                           «____»________20__р.
 
СТОРОНИ ДОГОВОРУ
         Управління транспорту та зв’язку міської ради (в подальшому «Організатор»), в особі начальника управління __________________________, який діє на підставі Положення про управління транспорту та зв’язку міської ради, та підприємство (організація) __________________________, яке діє на підставі свідоцтва про державну реєстрацію, у відповідності до ___________________________з іншого боку, (в подальшому «Робочий орган»), уклали договір про наступне:
 
1. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ
1.1. «Робочий орган» за завданням «Організатора», протягом визначеного в Договорі строку, зобов'язується здійснювати функції з надання послуг з організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
 
2. ВІДОМОСТІ ПРО ПОСЛУГИ
2.1. Згідно з цим Договором, «Робочий орган» надає «Організатору» такі послуги:
2.1.1. Підготовку матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по визначенню пасажирських перевізників на автобусних маршрутах.
2.1.2. Публікацію в офіційних друкованих засобах масової інформації оголошення про проведення конкурсу.
2.1.3. Проведення роз'яснень щодо оформлення документів для участі в конкурсі.
2.1.4. Приймання документів для участі в конкурсі.
2.1.5. Перевірку достовірності одержаної від перевізника-претендента інформації.
2.1.6. Аналіз та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу.
2.1.7. Підготовку паспортів автобусних маршрутів.
2.1.8. Підготовку матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником - переможцем конкурсу.
2.1.9. Підготовку кошторису витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням конкурсу.
2.1.10. Підготовку інших документів.
 
3. ОПЛАТА ПОСЛУГ
3.1. Вартість послуг визначається сторонами по факту їх надання та фіксується в акті про надані послуги.
3.2. Акт про надані послуги підписується Сторонами, якщо вони відповідають умовам договору, протягом ___ днів з моменту проведення конкурсу.
3.3. Організатор зобов'язаний перерахувати суму, зазначену в акті про надані послуги протягом___днів з моменту підписання такого акта.
 
4. ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН
4.1. Обов'язки "Робочого органу"
4.1.1. Своєчасно та якісно надавати послуги, зазначені в п. 2.1 цього договору.
4.1.2. При виникненні обставин, що перешкоджають належному виконанню своїх зобов'язань, згідно з цим Договором, терміново повідомити про це Організатора.
4.1.3. Складати та передавати Організатору акти про надані послуги.
4.2. Обов'язки Організатора:
4.2.1. Забезпечувати "Робочий орган" інформацією організаційного характеру.
4.2.2. Надавати "Робочому органу" затверджені умови конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
4.2.3. Приймати від "Робочого органу" послуги, що надаються згідно з Договором. Після контролю за достовірністю наданих послуг «Робочим органом» підписувати акти в____денний термін з моменту одержання актів.
4.2.4. Оплачувати надані послуги, якщо вони відповідають умовам договору, на умовах та в порядку, зазначеному в п. 3 цього Договору.
4.2.5. Відмовитись від надання послуг "Робочим органом", якщо надані послуги не відповідають умовам Договору, і вимагати від "Робочого органу" відшкодування збитків, якщо вони виникли внаслідок невиконання, або неналежного виконання "Робочим органом" взятих на себе зобов'язань.
 
5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ВИРІШЕННЯ СПОРІВ
5.1. У випадку порушення своїх зобов'язань за цим Договором Сторони несуть відповідальність, визначену цим Договором та чинним законодавством.
Порушенням зобов'язання є його невиконання, або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання
5.2. Сторони не несуть відповідальність за порушення своїх зобов'язань за цим Договором, якщо воно сталося не з їх вини. Сторона вважається не винуватою, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів для належного виконання зобов'язання.
5.3. Жодна із Сторін не несе відповідальність за невиконання чи неналежне виконання своїх зобов'язань по цьому Договору, якщо це невиконання чи неналежне виконання зумовлені дією обставин непереборної сили (форс-мажорних обставин). Сторона, для якої склались форс-мажорні обставини зобов'язана не пізніше___календарних днів з дати настання таких обставин повідомити у письмовій формі іншу Сторону.
 
6. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ ТА ІНШІ УМОВИ
6.1. Договір набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до_____________________, або до моменту повного виконання Сторонами своїх зобов'язань за цим Договором.
6.2. Умови даного Договору можуть бути змінені за взаємною згодою Сторін з обов'язковим складанням письмового документу.
6.3. Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін. Одностороннє розірвання Договору можливе лише в випадках, передбачених цимДоговором та законодавством України.
6.4. Кожна із сторін має право розірвати цей Договір в односторонньому Порядку, попередньо письмово повідомити про це другу сторону за____днів.
6.5. Усіспори, що пов'язані з цим Договором, вирішуються шляхом переговорів між Сторонами. Якщо спір не може бути вирішений шляхом переговорів, він вирішується в судовому порядку за встановленою підвідомчістю та підсудністю такого спору, визначеному відповідним чинним законодавством України.
6.6. Даний Договір укладено у двох оригінальних примірниках, по одному для кожної із сторін.
6.7. У випадках, не передбачених даним Договором, сторони керуються нормами чинного законодавства.
6.8. Після підписання цього Договору усі попередні переговори за ним, листування, попередні угоди та протоколи про наміри з питань, що так чи інакше стосуються цього Договору, втрачають юридичну силу.
6.9. Строк дії договору встановлюється на термін 3 (три) роки.
 
7. ЮРИДИЧНІ АДРЕСИ СТОРІН
      «Організатор»                                                          «Робочий орган»
51931
Управління транспортної
інфраструктури та цивільного
захисту населення міської ради
вул.Москворецька,14а
м.Дніпродзержинськ
тел.3-05-11
 
___________________                                             _____________________
 
______________20__р.                                            ________________20__р.
 
Начальник управління
транспортної інфраструктури
та цивільного захисту населення
міської ради                                                           М.М.МИРОШНИЧЕНКО
 
 
Додаток 4
до наказу управління
транспортної інфраструктури та
цивільного захисту населення
міської ради
від 18.05.20132 «од»
 
 
СКЛАД
постійно діючого конкурсного комітету
на визначення на конкурсних
засадах підприємства (організації)
для здійснення функцій робочого органу
 
МИРОШНИЧЕНКО
Микола Миколайович
- начальник управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради, голова постійно діючого конкурсного комітету
ВЕРЕЩАК
Євгеній Миколайович
- заступник начальника, начальник відділу транспортної інфраструктури та зв’язку управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради, заступник голови постійно-діючого конкурсного комітету
ЮРГА
Олена Євгенівна
- головний спеціаліст відділу транспортної інфраструктури та зв’язку управління транспортної інфраструктури та цивільного захисту населення міської ради, секретар постійно-діючого конкурсного комітету
БОДАКВА
Андрій Григорович
- Голова СГО координаційно-експертний центр Дніпропетровської області, член конкурсного комітету (за згодою)
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ
Олег Григорович
- головний спеціаліст відділу державного контролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті Управління Укртрансінспекції у Дніпропетровський області, член конкурсного комітету (за погодженням)
 
 
 
Начальник управління
транспортної інфраструктури
та цивільного захисту населення
міської ради                                                                М.М.МИРОШНИЧЕНКО