Про оприлюднення проекту рішення міської ради«Про зменшення шкідливого впливу куріння тютюнових виробів на здоров’я населення на території м.Дніпродзержинська»
 
ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту рішення міської ради

«Про зменшення шкідливого впливу куріння тютюнових виробів на

здоров’я населення на території м.Дніпродзержинська»

 
         Згідно з законами України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення», «Про місцеве самоврядування в Україні»  розроблено проект рішення міської ради «Про зменшення шкідливого впливу куріння тютюнових виробів на здоров’я населення на території м.Дніпродзержинськ»
         З 20.11.2013 проект вказаного рішення та аналіз регуляторного впливу до рішення буде розміщено на офіційному WEB сайті міської ради у мережі Інтернет www.old.dndz.gov.ua для публічного обговорення і отримання протягом місяця з моменту розміщення зауважень та пропозицій від громадян, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів.
         Метою регуляторного акта є забезпечення захисту здоров’я населення міста Дніпродзержинська від шкідливого впливу тютюнового диму, сприяння здоровому способу життя, попередження куріння тютюнових виробів та зниження рівня їх вживання серед населення, обмеження доступу до них дітей.
         З повним текстом проекту рішення міської ради можна ознайомитись щоденно (з 08.30-16.30, перерва з 12.00-13.00, крім вихідних) за адресою: 51931, м. Дніпродзержинськ, вул. Москворецька,14, 3-й поверх, каб.№1 в департаменті житлово-комунального господарства та будівництва міської ради (тел. 3-00-14)
 
 
Заступник міського голови з питань
діяльності виконавчих органів міської
ради, директор департаменту житлово-
комунального господарства та
будівництва міської ради                                                                     С.Є. Понізов