Головна / Posylannya / ODPI informuye /
0000-00-00 00:00:00
          
Регламент роботи Дніпродзержинської ОДПІ
 Наказом Дніпродзержинської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області (далі – Дніпродзержинська ОДПІ) від 26.12.2013 № 723 затверджено Регламент Дніпродзержинської ОДПІ, яким встановлено порядок організації діяльності Дніпродзержинської ОДПІ, пов’язаної з виконанням покладених завдань та здійсненням їх повноважень.

Дніпродзержинська ОДПІ забезпечує реалізацію повноважень Міністерства доходів і зборів України на території м. Дніпродзержинська, Царичанського та Петриківського районів Дніпропетровської області.

Регламентом Дніпродзержинської ОДПІ встановлено, що відповідно до статті 50 КЗпП України тривалість робочого часу працівників Дніпродзержинської ОДПІ становить 40 годин на тиждень.

В Дніпродзержинській ОДПІ встановлено такий режим роботи:

початок робочого дня – о 9 год. 00 хв., перерва на обід – з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв., закінчення робочого дня – о 18 год. 00 хв., у п'ятницю – о 16 год. 45 хвилин.

Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи працівників Дніпродзержинської ОДПІ скорочується на одну годину відповідно до статті 73 КЗпП України.

В Центрах обслуговування платників Дніпродзержинської ОДПІ та Царичанського відділення Дніпродзержинської ОДПІ адміністративні послуги платникам надаються згідно з окремим режимом роботи.

 

 

 Інформаційно – комунікаційний відділ

Дніпродзержинської ОДПІ