22 січня 2014 року Дніпродзержинська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела засідання на якому розглядались питання про розгортання мобільного пункту обігріву та роботу соціального патруля.
22 січня 2014 року Дніпродзержинська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій провела засідання на якому розглядались питання про розгортання мобільного пункту обігріву та роботу соціального патруля. За результатами обговорення міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила:
1. Міському управлінню ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області (Аржанцев)
1.1 З 23 січня 2014 року розгорнути мобільний пункт обігріву на майданчику перехресті проспектів Аношкіна і Леніна та забезпечити чергування представників міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
1.2. Утворити соціальний патруль у складі працівників міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, соціальних служб районних у місті рад та медичних працівників закладів охорони здоров’я міста та організувати їх цілодобову роботу у період з 24 січня 2014 року.
2. Заступнику директора департаменту охорони здоров’я та соціального захисту населення міської ради (Манаєнкова) та Баглійській, Дніпровській, Заводській районним у місті радам (Галагуза, Саусь, Пелипас) надати до міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області (Аржанцев) списки працівників, які будуть залучені до роботи соціального патруля.
3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, директору департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради (Понізов):
3.1. Доручити КП «Дорожник» (Лапшик) 23 січня 2014 року встановити в районі мобільного пункту обігріву на майданчику перехресті проспектів Аношкіна і Леніна біотуалет;
3.2. Вирішити питання щодо прибирання території прилеглої до пересувного пункту обігріву та вивіз сміття протягом функціонування пункту обігріву.
4. Заступнику директора департаменту охорони здоров’я та соціального захисту населення міської ради (Манаєнкова):
4.1. Забезпечити чергування медперсоналу та можливість надання першої медичної допомоги у мобільному пункті обігріву;
Термін: протягом функціонування пункту обігріву
4.2. Закріпити цілодобово за соціальним патрулем одну бригаду швидкої медичної допомоги;
Термін: протягом функціонування пункту обігріву
4.3. Забезпечити соціально незахищені категорії громадян, які звертаються до мобільного пункту обігріву, з 23 січня 2014 року питною водою та гарячим харчуванням;
4.4. Покласти видачу та контроль за використанням гарячого харчування та питної води (згідно відомості комунального закладу соціального захисту центру комплексного обслуговування бездомних осіб Дніпродзержинської міської ради) на соціальних працівників комунального закладу соціального захисту «ЦКОБО» ДМР.
Термін: протягом функціонування пункту обігріву
5. Міському управлінню ГУ МВС України у Дніпропетровській області (Кравцов), відділу взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції міської ради (Пелипас) забезпечити охорону громадського порядку мобільного пункту обігріву та прилеглої території, наблизити маршрути патрулювання патрульної служби та дільничного інспектора Заводського районного відділу до мобільного пункту обігріву на майданчику перехресті проспектів Аношкіна і Леніна.
         6. Завідувачу відокремленого структурного підрозділу «Дніпродзержинський міський відділ лабораторних досліджень» державної установи «Дніпропетровська обласна лабораторія центру Держсанепідслужби України» (Радченко) вирішити питання щодо проведення дезінфекції пункту обігріву.
         Термін: протягом функціонування пункту обігріву
         7. Начальнику відокремленого структурного підрозділу «Дніпродзержинське міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Дніпропетровській області» (Біленко) спільно з начальником управління надання муніципальних послуг та розвитку підприємництва, директором міського центру муніципальних послуг міської ради Гурськой М.Г. контролювати якість та безпечність харчових продуктів для відвідувачів пересувного та стаціонарних пунктів обігріву.
         Термін: протягом функціонування пункту обігріву
          8. Доручити відділу інформаційної діяльності та взаємодії з громадськістю міської ради (Бережний) оприлюднити дане рішення міської комісії з питань ТЕБ та НС в засобах масової інформації.
          9. Контроль за виконанням рішень даного протоколу покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Губу Т.П.