ЗВІТ про результати повторного відстеження рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради населенню, бюджетним установам та іншим споживачам»


Вид та назва регуляторного акта, результати якого відстежуються:

Рішення виконавчого комітету від 26.02.2013 №42 «Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради населенню, бюджетним установам та іншим споживачам».

Назва виконавця заходів з відстеження:

Архівне управління м.Дніпродзержинська міської ради.

Цілі прийняття регуляторного акта:

Метою прийняття даного регуляторного акта є здійснення заходів щодо надання якісних послуг з архівної справи і діловодства та зміцненню матеріально-технічної бази архівного управління м.Дніпродзержинська міської ради.

Строк виконання заходів:

З 01 лютого по 28 люте 2014 року.

Тип відстеження:

Повторне базове.

Методи одержання результатів відстеження:

Методами одержання результатів відстеження регуляторного акта є спостереження за дотриманням порядку подання до виконавчого комітету міської ради економічно обґрунтованих розрахунків тарифів (цін) на послуги, що надавались архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради протягом 2013 року. Для проведення повторного відстеження використано аналітичний та статистичний методи одержання результатів відстеження.

Відстеження результативності акта здійснювалось за показниками:

- кількість суб’єктів господарювання та інших споживачів, на яких поширюється дія акта;

- рівень поінформованості суб’єктів господарювання та інших споживачів щодо основних положень регуляторного акта;

- зміни чинного законодавства щодо встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради.

Результатом повторного відстеження регуляторного акта
 «Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради населенню, бюджетним установам та іншим споживачам» є запровадження контролю за дотриманням порядку регулювання тарифів (цін) в межах чинного законодавства.

 

Кількісні та якісні значення показників результативності акта:

До прийняття регуляторного акта «Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради населенню, бюджетним установам та іншим споживачам» архівним управлінням надавались платні послуги відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 22.02.2012 №59 «Про встановлення тарифів (цін) на платні послуги, що надаються архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради населенню, бюджетним установам та іншим споживачам» згідно з чинним законодавством.

Тарифи (ціни) на платні архівні послуги, що надавались населенню, бюджетним установам та іншим споживачам у 2013 році, проаналізовані та розраховані, з урахуванням змін у чинному законодавстві.

Архівним управлінням м.Дніпродзержинська міської ради у 2013 році:

Види робіт
Кількість
Сума, грн.
Укладено договорів з юридичними особами на упорядкування та прийом документів з особового складу
16
31233,75
Виконано тематичних запитів за документами Національного архівного фонду для юридичних та фізичних  осіб (підтвердження факту або події, перейменування вулиць, нумерації будинків, підтвердження майнових прав на земельні ділянки, гаражі, квартири тощо)
149
11780,89
Усього
 
43014,64

 

Оцінка результату реалізації регуляторного акта та ступеню досягнення визначених цілей:

За результатами проведеного повторного відстеження спостерігається позитивна динаміка щодо фінансового результату від реалізації послуг зазначеногорегуляторного акта.

Це покращує якість надання архівних послуг, прискорює виконання запитів соціально-правового характеру та суттєво зміцнює матеріально-технічну базу архівного управління м.Дніпродзержинська міської ради.

На підставі кількісних та якісних показників можна зробити висновок про достатній рівень досягнення визначених цілей. Результати реалізації цього регуляторного акта мають позитивну динаміку.

Проте, у зв’язку зі змінами у чинному законодавстві, а саме: ст.8 Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» від 16 січня 2014 року №719-VІІ та встановленням нових розмірів мінімальної заробітної плати (з 01.07.2014 – 1250,00 грн., з 01.10.2014 – 1301,00 грн.) дане рішення потребує скасування та прийняття нового розпорядчого акта.

        

Міський голова                                                                              С.О.САФРОНОВ