Повідомлення ООН Хабітат
 
Керівникам малих та середніх підприємств
 
ПОВІДОМЛЕННЯ
 
         У 2014 році Центром муніципального менеджменту Хабітат спільно з фондом «Україна-Хабітат» та комерційними банками на засадах державно-приватного партнерства здійснюється організація фінансування місцевих інвестиційних програм розвитку малого та середнього підприємництва міста на 2014-2020 роки.
         З метою залучення інвестицій та впровадження зазначеної програми інформуємо про можливість участі підприємців міста та реєстрації заявок на організацію фінансування ініційованих ними інвестиційних проектів на сайті Фонду(http://fund.habitat.org.ua/application/projects_form.php).
         За результатами реєстрації заявок, протягом березня 2014 року у м.Києві буде проведена робоча зустріч щодо погодження паспорту місцевої інвестиційної програми розвитку малого та середнього підприємництва та умов організації кредитної лінії місцевої інвестиційної програми (обсягом не менше 100 млн. грн.).
          З більш детальною інформацією щодо умов фінансування інвестиційних проектів можливо ознайомитись на сайті Фонду - http://fund.habitat.org.ua.
         В разі зацікавленості просимо Вас повідомити до 14.03.2014 управління надання муніципальних послуг та розвитку підприємництва (Центр муніципальних послуг) міської ради щодо бажання взяти участь у зазначеній програмі.
 
 
 
Начальник управління надання
муніципальних послуг та розвитку
підприємництва, директор міського центру
муніципальних послуг міської ради                                          М.Г.ГУРСЬКА
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Воронова С.А. 2 48 12