Рішення виконавчого комітету Карнаухівської селищної ради № 10 від 31 березня 2014

                                                                                     

Україна

ВИКОНАВЧИЙ    КОМІТЕТ

 КАРНАУХІВСЬКОЇ      СЕЛИЩНОЇ      РАДИ

                                  М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬК, ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

 

                                                                                Р І Ш Е Н Н Я

  31.03.2014 № 10    

  смт Карнаухівка

Про  затвердження плану заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2014 році

          

          З метою стабілізації економічної ситуації в місті та селищі та економічного використання бюджетних коштів, відповідно до вимог Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», розпорядження Кабінету Міністрів України від 01 березня 2014 року №156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання», рішення міської ради від 31.01.2014 №1001-46/УІ «Про міський бюджет на 2014 рік», рішення селищної ради від 31.01.2014 № 324-21/УІ «Про селищний бюджет на 2014 рік», на підставі рішення виконавчого комітету Дніпродзержинської міської ради від 31.03.2014 №79 «Про затвердження плану заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2014 році», керуючись підпунктом 1 пункту «а» ст.28, ч.6 ст. 59 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Карнаухівської селищної ради  

В И Р І Ш И В :

      1.  Затвердити план заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2014 році згідно з додатком.

2.       Керівникам комунальних закладів селищної ради (Заричанська Н.П., Іванюженко Н.В., Папаіка Г.Р.) рекомендувати:

2.1      Забезпечити виконання плану заходів щодо наповнення місцевих бюджетів, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2014 році.

2.2      Забезпечити збільшення обсягу надходжень до місцевого бюджету;

2.3      Активізувати претензійно-позовну роботу з ліквідації заборгованості (орендна плата);

3.       Головному бухгалтеру виконкому селищної ради (Ткаченко) надавати інформацію про результати проведеної роботи до департаменту фінансів міської ради щокварталу до 01 числа.

4.       Контроль за виконанням цього рішення доручити члену виконавчого комітету селищної ради, селищному голові Фріске Т. В.

         

 

                     Селищний голова                                                            Т. В. ФРІСКЕ

 

                                                                                                                        

                                                                                           Додаток

                                                                                           до рішення виконавчого

                                                                                           комітету селищної ради

                                                                                           від 31.03.2014 № 10

 

 

ПЛАН ЗАХОДІВ

щодо наповнення місцевих бюджетів, економного

та раціонального використання бюджетних коштів у 2014 році

 

1.       Припинення придбання автотранспортних засобів, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків, побутової техніки, основних засобів, а також проведення капітального ремонту приміщень (крім приміщень, що перебувають в аварійному стані, та розпочатих капітальних ремонтів в минулих періодах).

2.       Недопущення подання на розгляд селищної ради пропозицій та прийняття селищною радою рішень щодо збільшення чисельності працівників підпорядкованих органів та установ.

3.       Тимчасове припинення встановлення доплат за виконання обов'язків тимчасово відсутніх працівників.

4.       Установлення та здійснення нарахування підвищень до посадових окладів (ставок), надбавок, доплат, допомог, винагород, премій, інших заохочувальних виплат працівникам виключно в межах фонду оплати праці, затвердженого в загальному фонді бюджету або власних доходів, отриманих від провадження господарської діяльності.

5.       Припинення заповнення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, крім:

-         переведення з посади на посаду спеціалістів у межах окремих комунальних закладів селищної ради та апарату селищної ради в разі виникнення виробничої потреби, призначення в порядку переведення з інших органів місцевого самоврядування;

-         прийняття за строковим трудовим договором (контрактом) на посади посадових осіб органів місцевого самоврядування (крім виборних посад) для виконання їх повноважень на час відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

6.       Розроблення та затвердження плану заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв.

7.       Здійснення головним розпорядником бюджетних коштів в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного використання бюджетних коштів, належної організації та координації роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів.

8.       Забезпечення дієвого внутрішнього контролю за повнотою надходжень, взяттям бюджетних зобов'язань розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів і витрачанням ними бюджетних коштів.

9.       Недопущення подання селищній раді пропозицій щодо розширення переліку випадків здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти.

10.  Внесення змін до рішення селищної ради про селищний бюджет на 2014 рік відповідно до обрахованих показників бюджету селища щодо зменшення видаткової та доходної частин бюджету за погодженням постійної комісії з питань постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку селища, бюджету та фінансів (Наришкін).                                                                             

 

 

Керуюча справами

виконавчого комітету

Карнаухівської селищної ради                                                         Н.О. Явнова