ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
 
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
 
 
З нагоди Дня охорони праці в Україні у 2014 році у рамках Всесвітнього дня охорони праці проводився конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».
Мета проведення конкурсу – привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці; сприяння підвищенню інтересу у дітей та молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці.
В період з 22 по 26 квітня на рівні міста проводився відбірковий тур конкурсу. Активну участь в конкурсі прийняли такі заклади освіти міста, як :
КЗ «СЗОШ № 20» (Рева), КЗ «СЗОШ № 34» (Клюєвська), КЗ «СЗОШ №42» (Мартиненко), КЗ «СЗОШ №22» (Худолєєва), КЗ «СЗОШ №9» (Кожушко),
НВК №7 (Лисенко), Колегіум №16 (Буй), КЗ «СЗОШ №28» (Сафонова),
КЗ «СЗОШ №31» (Третьяк), КЗ «СЗОШ №32» (Весела), НВК №24 (Котенко), КЗ «СЗОШ №37» (Гончар), КЗ «СЗОШ №30» (Кардашова), НВК «ЗНЗ–ДНЗ №26» (Сокуренко), КЗ «СЗОШ №44» (Загородня),КЗ «ЗНЗ І ступеня–гімназія №39» (Занєгіна).
Жюрі конкурсу, до складу якого увійшли представники департаменту охорони здоров'я та соціального захисту населення міської ради, управління освіти і науки міської ради, відділення ВД ФССНВУ в м. Дніпродзержинську, визначило найкращі малюнки, які буде направлено для участі у Фіналі конкурсу до теруправління Держгірпромнагляду у Дніпропетровській області.
 
 

 
 
Основні критерії, за якими оцінювались роботи:
 актуальність теми; практичне значення;
доцільність наданих рекомендацій та порад, використання знаків безпеки; оригінальність та оформлення;
ступінь самостійності автора у виконанні роботи;
 якість роботи тощо.
 Для участі у ІІ етапі конкурсу на регіональному рівні до територіального управління Держгірпромнагляду Дніпропетровської області буде направлено  найкращі малюнки.
Жюрі конкурсу визначило твори переможців відбіркового туру конкурсу на рівні міста, що посіли призові місця, а саме:
І місце – учениця 7-А класу комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 20 імені О.І. Стовби» 
 
 

 
ІІ місце – учениця 7-Б класу Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад–дошкільний навчальний заклад №34» Зотіна Сніжана
 
 

 
 
 
ІІІ місце:
-         учениця 5 класу Комунального закладу «Середня загальноосвітня школа
№42» Гошко Єлизавета

 

- учениця 7-А класу Комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №22» Тарасюк Маргарита .

Переможців конкурсу нагороджено дипломами І, ІІ та ІІІ ступеню, діти отримали солодощі.