Рішення Карнаухівської селищної ради від 31.01.2014 № 334-21/VІ "Про затвердження Програми забезпечення діяльності органів самоорганізації населення селища Карнаухівка на 2014 рік"

                                                                                                                                 

 

У К Р А Ї Н А

 КАРНАУХІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.

позачергова двадцять перша сесія VІ скликання

                                                                                                                                                                                                                                                         

   Р І Ш Е Н Н Я                                     

31.01.2014 № 334-21/VІ

 

Про   затвердження   Програми забезпечення діяльності органів самоорганізації   населення

селища Карнаухівка на 2014 рік

 

 

            Відповідно до Конституції України, Закону України “Про органи самоорганізації населення”, Статуту територіальної громади міста Дніпродзержинська, керуючись ст.ст. 14, 42, 46, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1.                 Затвердити Програму забезпечення діяльності органів самоорганізації населення  селища Карнаухівка на 2014 рік (додається).

 

         2. Укласти додаткові угоди до діючих трудових договорів голів квартальних комітетів селища з 01.02.2014 у зв'язку із підвищенням рівня оплати праці та викладанням у новій редакції деяких підпунктів пункту         2. Права та обов'язки сторін, зазначеного у трудових договорах голів квартальних комітетів селища.

 

         3.  Доручити  селищному  голові  Фріске Т.В.  своїм  розпорядженням вносити зміни до структури органів самоорганізації населення селища та фінансування в межах коштів, передбачених селищним бюджетом.

 

4. Організацію виконання даного рішення покласти на селищного голову Фріске Т.В., контроль - на постійну комісію селищної ради  з питань зв’язків з політичними партіями, громадськими організаціями, засобами масової інформації, правової політики, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, мандатної та депутатської етики.  

 

 

                             Селищний голова                                                          Т.В. ФРІСКЕ