Рішення Карнаухівської селищної ради від 31.01.2014 № 337 -21 /VІ "Про оформлення землевпорядної документації на земельну ділянку Будинку культури селища Карнаухівка"

 

У К Р А Ї Н А

 КАРНАУХІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

м. Дніпродзержинськ, Дніпропетровської обл.

позачергова двадцять перша  сесія VІ скликання

                                                                                                                                                                                                                                                                          

                                                                                                                      Р І Ш Е Н Н Я                              

31.01.2014  № 337 -21  /VІ

 

Про оформлення землевпорядної документації на земельну ділянку Будинку культури селища Карнаухівка

 

Заслухавши і обговоривши інформацію директора   Будинка Культури селища Карнаухівка Заричанської  Н.П, про взяття на баланс  дитячого майданчика, будівель кочегарки та майстерні за адресою: вул. Пушкіна, 14Б, враховуючи рішення  Дніпродзержинської міської ради від 31.05.2013№805-36/VІ  « Про затвердження детального плану території , обмеженої вулицями Пушкіна, Другої П’ятирічки, Першотравнева та Леніна смт. Карнаухівка (156/12-ДПТ),та рішення  від 29.11.2013№951-43/VІ «Про надання згоди на передачу майна у комунальну власність територіальної громади селища Карнаухівка» ,керуючись ст.ст. 26, 27, 42, 59,60  Закону України «Про місцеве самоврядування   в Україні», селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Надати нову назву приміщенню кочегарки, а саме: «Будинок побуту селища Карнаухівка», та приміщенню  майстерні, а саме: «Художня галерея Будинку культури»

2.Доручити директору Будинку Культури селища Карнаухівка Заричанськой Н.П. оформити землевпорядну документацію на земельну ділянку, яка охоплює територію , згідно детального плану 156/12-ДПТ, та складається з земель прибудинкових територій будівель  Будинку культури, будинку побуту  будинку художньої галереї та паркової зони .

 3.Організацію виконання даного рішення покласти на директора Будинку культури селища Карнаухівка  Заричанську Н.П., контроль на постійну комісію з питань освіти, культури, молоді та спорту (А.С.Бабич)

 

  

                                                         Селищний голова                                                                     Т.В. ФРІСКЕ